Dustin Home

Omdömen om Dustin Home

2012-05-20

Bella B Bella B

Snabb leverans!

Det tog endast en dag att få leverans, mycket bra!

2012-04-20

Christian Lindnert

Dustin Suger!

Köper en dator, datorn levereras trasig (bluescreen)
ringer givetvis för att jag vill ha en ny dator. Vem betalar 15.000:- för en trasig produkt??? Dustin hänvisar mig till Asus som gör datorn?? Ärligt, vilken återförsäljare hänvisar till företaget som gör produkten?

ex. köper ett par Levis på JC, sömmen går sönder. Ska då JC be mig ringa till Levis å "klaga" skulle inte tro det.

Dustin & Asus är nåt av det sämsta företag jag varit med om... det var dessutom en julklapp, har inte fått någon dator än det är den 20/4 2012 nu......

haha köper en dator som det första man gör e att skicka in på service... Helt jävla sjukt...

Handla aldrig på Dustin eller Asus
Må era rövhår växa inåt

2012-04-19

Kråkan

Inte tillmötesgående för fem öre

Dålig information om produkten ledde till felbeställning av ett batteri till en bärbar dator. Modellbeteckning stämde men en det var tydligen skillnad mellan "wide" och normalt men denna information fanns inte på produktinfo. Det var dessutom enda batteriet som hittades när man sökte på modellen. Givetvis beställde man då detta när all produktinfo som syntes stämde men det blev alltså fel produkt som levererades. Inget problem tänkte man, det är väl bara och byta. Blev väldigt förvånad när de blåvägrade trots att produkten var oanvänd. De svarar inte heller på mail skickade efter detta. Dumsnålt av Dustin att sabba kundrelationerna för en så billig produkt. Kundsupport alltså under all kritik men man får väl vad man betalar för antar jag. När inget krånglar är det snabbt och billigt (och därför får de två stjärnor istället för en) men inget företag jag skulle lita på som primär leverantör för datorprodukter.

2012-03-29

Tec

Från bäst till sämst

Dustin Home var mycket bra för 1-2 år sedan, hemsidan var uppdaterat med korrekt info. Idag har de inte saker i lager, de är dyrare än konkurrenter, svarar inte på mejl, fel beskrivning på produkter m.m...

2012-02-01

Alexander

Fantastiskt hjälpsamma

Köpte en vattenkylare till min processor. Kylaren hade ett fabrikationsfel med kraftigt oljud som följd. Felanmälde kylaren via webben och fick en ersättningsenhet i handen 3 arbetsdagar senare. Tom snabbare än jag han betala fakturan.
Snabbare, hjälpsammare och mer seriös kundservice får man leta länge efter!

2012-01-13

Adam Josefsson

Deras reklam gör att jag aldrig handlar av DustinH

Deras reklamer höjer volymen så att man hela tiden måste sitta och kontrollera med kontrollen. Fruktansvärt störande och gör att jag aldrig mer besöker en DustinHome butik och jag vet flera som kommer göra detsamma. VÄRDELÖS MARKNADSFÖRING.

2011-09-17

Enolf

Värdelös information på sajten

Jag sökte en växelriktare (spänningsomvandlare, inverter). De hade en varukategori med det absurda namnet "strömomvandlare". Ingen som helst information om vad produkterna hade för data. Totalt värdelöst. Jag kom inte ens så nära att ens fundera på att handla här.

2011-07-26

Lasse H

Värdelös service

Gråimport. Ljuger när de säger sig inte känna till fabrikationsfel. Vill inte hjälpa till alls.

Jag tror de flesta positiva kommentarer här är skrivna av någon stackare som jobbar hos dem.

2011-07-02

Magnus

SÄMST

Kundsupporten är den sämsta jag någonsin varit med om. Kommer aldrig att handla av dem igen.

2011-06-08

Fialotta

Alltid förstahandsvalet!

Snabb leverans (även sådant som är restnoterat), bra priser, bra information om vad som händer.. Toppen!

2011-02-14

Suverän support

Deras hemsida visar tydligt om varan finns hemma i lager, om den finns hemma så skickas den samma dag om man beställer innan tror det är 16:00. Trevligt bemötande och aldrig någonsin strul. Bäst i Sverige!

2010-12-15

besviken

Jag har försökt få köpa en tv av dustin i över en månad, till sist får jag den men då har posten tappat den, och nu har dom makulerat min order utan att säga så mkt som ett ord till mig om det, när jag ringer eller mailar svarar dom inte. Kundsupport suger verkligen!

2010-11-29

theres

värdelöst

Vår TV gick sönder och vi blev bollade runt precis som stackarn som var med på SVT PLUS. Vi var utan TV i 3 månader men tillslut fick vi en ny TV men som inte alls kostade lika mycket och var mycket sämre, bävar för att den ska gå sönder för då börjar cirkusen om.

2010-11-02

Michael F

Service vad är det?

Försökte att beställa en Imac på kampanj för åtta dagar sedan. Gick inte att beställa samma dag som kampanjen startade. Dagen efter var det tekniska problem på hem sidan. Dag tre kontaktar jag Dustin och undrar vad som har gått fel? Idag åtta dagar efter första försöket får jag svar. Tyvärr så var det ett otroligt begränsat antal vi hade. Det måste det ha varit, att det tar en hel vecka att komma underfull med det förstår jag inte. Är det så svårt att i så fall hitta en ersättnings produkt?
Otroligt missnöjd!

2010-09-24

Peter J

Världsklass!!

Bästa sortimentet i branschen! Snabbaste leveranserna och bästa priserna. När man ringer dem så är det slående att de har en mycket kompetent personal. De verkar ha kul på jobbet! Jag kan varmt rekommendera Dustin!

2009-12-31

Bubba

Alltid toppen

Snabbt, säkert, hjälpsamma. Helt ok priser. Säkraste stället att handla med tanke på hur hjälpsamma de är om det är fel på produkten, även om ansvaret juridiskt sett har gått över till producenten. Gjort 15+ köp, alltiid kalasbra.

2009-12-02

P.E

Världsklass

Otroligt snabba med leveranserna ,bra kolla på vad som finns hemma eller ej.Handlat där flertalet gånger,köper all min "elektronik" genom DUSTIN

Hus och hem
R1002695;Hemelektronik