Omdömen om Dustin Home
2012-04-20
Christian Lindnert
Köper en dator, datorn levereras trasig (bluescreen)
ringer givetvis för att jag vill ha en ny dator. Vem betalar 15.000:- för en trasig produkt??? Dustin hänvisar mig till Asus som gör datorn?? Ärligt, vilken återförsäljare hänvisar till företaget som gör produkten?
ex. köper ett par Levis på JC, sömmen går sönder. Ska då JC be mig ringa till Levis å "klaga" skulle inte tro det.
Dustin & Asus är nåt av det sämsta företag jag varit med om... det var dessutom en julklapp, har inte fått någon dator än det är den 20/4 2012 nu......
haha köper en dator som det första man gör e att skicka in på service... Helt jävla sjukt...
Handla aldrig på Dustin eller Asus
Må era rövhår växa inåt
2012-04-19
Kråkan
Dålig information om produkten ledde till felbeställning av ett batteri till en bärbar dator. Modellbeteckning stämde men en det var tydligen skillnad mellan "wide" och normalt men denna information fanns inte på produktinfo. Det var dessutom enda batteriet som hittades när man sökte på modellen. Givetvis beställde man då detta när all produktinfo som syntes stämde men det blev alltså fel produkt som levererades. Inget problem tänkte man, det är väl bara och byta. Blev väldigt förvånad när de blåvägrade trots att produkten var oanvänd. De svarar inte heller på mail skickade efter detta. Dumsnålt av Dustin att sabba kundrelationerna för en så billig produkt. Kundsupport alltså under all kritik men man får väl vad man betalar för antar jag. När inget krånglar är det snabbt och billigt (och därför får de två stjärnor istället för en) men inget företag jag skulle lita på som primär leverantör för datorprodukter.
2012-03-29
Tec
Dustin Home var mycket bra för 1-2 år sedan, hemsidan var uppdaterat med korrekt info. Idag har de inte saker i lager, de är dyrare än konkurrenter, svarar inte på mejl, fel beskrivning på produkter m.m...
2012-02-01
Alexander
Köpte en vattenkylare till min processor. Kylaren hade ett fabrikationsfel med kraftigt oljud som följd. Felanmälde kylaren via webben och fick en ersättningsenhet i handen 3 arbetsdagar senare. Tom snabbare än jag han betala fakturan.
Snabbare, hjälpsammare och mer seriös kundservice får man leta länge efter!
2012-01-13
Adam Josefsson
Deras reklamer höjer volymen så att man hela tiden måste sitta och kontrollera med kontrollen. Fruktansvärt störande och gör att jag aldrig mer besöker en DustinHome butik och jag vet flera som kommer göra detsamma. VÄRDELÖS MARKNADSFÖRING.
2011-09-17
Enolf
Jag sökte en växelriktare (spänningsomvandlare, inverter). De hade en varukategori med det absurda namnet "strömomvandlare". Ingen som helst information om vad produkterna hade för data. Totalt värdelöst. Jag kom inte ens så nära att ens fundera på att handla här.
2011-07-26
Lasse H
Gråimport. Ljuger när de säger sig inte känna till fabrikationsfel. Vill inte hjälpa till alls.
Jag tror de flesta positiva kommentarer här är skrivna av någon stackare som jobbar hos dem.
2011-07-02
Magnus
Kundsupporten är den sämsta jag någonsin varit med om. Kommer aldrig att handla av dem igen.
2011-06-08
Fialotta
Snabb leverans (även sådant som är restnoterat), bra priser, bra information om vad som händer.. Toppen!
2011-02-14
Deras hemsida visar tydligt om varan finns hemma i lager, om den finns hemma så skickas den samma dag om man beställer innan tror det är 16:00. Trevligt bemötande och aldrig någonsin strul. Bäst i Sverige!
2010-12-15
Jag har försökt få köpa en tv av dustin i över en månad, till sist får jag den men då har posten tappat den, och nu har dom makulerat min order utan att säga så mkt som ett ord till mig om det, när jag ringer eller mailar svarar dom inte. Kundsupport suger verkligen!
2010-11-29
theres
Vår TV gick sönder och vi blev bollade runt precis som stackarn som var med på SVT PLUS. Vi var utan TV i 3 månader men tillslut fick vi en ny TV men som inte alls kostade lika mycket och var mycket sämre, bävar för att den ska gå sönder för då börjar cirkusen om.
2010-11-02
Michael F
Försökte att beställa en Imac på kampanj för åtta dagar sedan. Gick inte att beställa samma dag som kampanjen startade. Dagen efter var det tekniska problem på hem sidan. Dag tre kontaktar jag Dustin och undrar vad som har gått fel? Idag åtta dagar efter första försöket får jag svar. Tyvärr så var det ett otroligt begränsat antal vi hade. Det måste det ha varit, att det tar en hel vecka att komma underfull med det förstår jag inte. Är det så svårt att i så fall hitta en ersättnings produkt?
Otroligt missnöjd!
2010-09-24
Peter J
Bästa sortimentet i branschen! Snabbaste leveranserna och bästa priserna. När man ringer dem så är det slående att de har en mycket kompetent personal. De verkar ha kul på jobbet! Jag kan varmt rekommendera Dustin!
2009-09-30
simple
Skrev tidigare och klagade på bemötande när jag ringde till Dustin Home och försökte få dem att förlänga liggtiden när jag råkat fastna i utlandet. Skickade ett e-mail innan jag ringde och fick svar idag att de förlängt liggtiden!
Nice.
2009-09-22
Har beställt en del grejer från Dustin home och jag har alltid blivit kalasnöjd!
2009-08-12
Mattias
Alltid när jag har beställt saker ifrån dustin så har jag fått dem levererade dagen efter!!! aldrig varit några problem
2009-07-02
CL
Beställde min mobiltelefon kl. 14:00 på tisdagen.
På onsdagen kl. 12:30 hade jag den i min hand.
Suveränt och snabbt!
2009-06-09
AÖ
Jag ringde in en beställning på en dator, enligt deras säljare, med 11n nätverk. Det visade sig inte vara en dator med 11n nätverk och jag fick en retursedel skickad till mig och beställde samtidigt, efter att ha letat upp en ny dator med 11n nätverk, en ny dator från DUSTIN.
Än så länge allt väl men några dagar senare får jag tillbaka den datorn som jag skulle reklamera på DUSTIN där de menar att det är en repa på datorn som jag har returnerat.
Jag har inte sett ngn repa på datorn och försöker förklara detta för DUSTINs returavdelning, där jag blir behandlad som luft. De fullständigt idiot-förklarar mig och säger att jag inte kan lämna tillbaka en dator med en stor repa på. Helt sjukt tänker jag då det inte var ngn repa på datorn???
Jag får hämta ut den och ser efter många undersökningar av datorn i ett speciellt ljus en minimalrepa som varit där från deras leverans
Det slutar med att jag har två datorer från DUSTIN.
Riktigt dålig känsla för kundhantering.
2009-06-04
Nöjd kund
Gör verkligen det där där lilla extra för kunden, som jag verkligen vill kalla äkta kundvård. Även om man bara talat med dem i telefon, så är det ett äkta leende genom telefonluren!
2009-03-09
Knixie
Beställt flera dator delar m.m. och av dom och de är super bra och snabb leverans. Bra instuktioner.
2009-02-26
Irriterad!
Många av produkterna som säljs är gråimporterade! DVS det saknas ofta svenska manualer och eventuella menyer(OSD Menyer) är inte alltid på svenska. Vissa produkter saknar möjligheta att ställa in svenska som grundspråk.
DVS det saknas viss information på deras websidor som är otroligt viktig att den finns där! Retur avdelningen lovar dessutom att svara men återkommer aldrig.
Själva beställningsdelen och leveransen var både enkel och snabb.
2009-02-13
Besviken
De försöker hävda att 2 års garanti gäller, när det enligt lag är 3 år. När man hävdar det protesterar de ej. Stackars alla de som inte kan konsumentköplagen! När varan väl kommit dit, hör de inte av sig i onödan. Har nu väntat 1,5 månader på att ens få svar på vad som hänt med TVn!!! USELT!
2009-02-11
Helen
Alltid snabba leveranser, stort utbud och (oftast) konkurenskraftiga priser.
2009-01-19
AE
Hur kan man skjuta upp ett leveransdatum 1 månad?! Beställde en hemmabio i mellandagarna i vetskap om att det var ett leveransdatum till 13/januari. I början av januari så ficka jag ett nytt mail med ändrat leveransdatum till 3 februari.
Idag fick jag ett nytt mail med ändrat leverandatum. 13 februari!!! Dom har flyttat fram datumet 1 månad!! Hur --- kan man vara så kass att man inte kan sätta ett ordentligt leveransdatum? Är själv i en branch där vi lämnar leveransdatum varje dag. Kass Dustin!
Första och sista gången jag köper åt av er..
Mvh
Sur kund..
2009-01-12
har hanlet hos Dustin i mange år, men slutter nu da servicen ved returvarer som Dustin levere fejl, är under alt kritik.
2008-12-20
Carl
Jag har handlat flera gånger på Dustin Home under några år. Alla gånger har dem skött det bra. För ett par dagar sedan gick min dator sönder, då beställde jag en ny. Det tog mindre än 24 timmar så hade jag den i min hand. WOW!
2008-12-05
Mariposa
Fel vara levererades och vi fick inte byta eftersom vi hunnit öppna kartongen!
Aldrig mera Dustin!! De har blivit för stora och är inte rädda om sina kunder!
2008-12-04
Studenten
Mycket trevlig kundservice som hjälper till vid problem, snabba leveranser och väldigt bra priser.
2008-12-02
Robert
Mycket snabb leverans till ett lågt pris! Beställde min hemmabio på en tisdag och kunde hämta det på posten redan dagen därpå. Dom hade också det lägsta priset av alla återförsäljare jag kollade på! Rekommenderas starkt!
2008-12-02
Tom
Vilken otrolig upplevelse. Beställde en TV på morgonen och fick leverans samma dag efter lunch!! Toppen Dustin
2008-12-01
E.Ma
Datorerna är rätt så dyra men de har en väldigt bra kvalite på datorerna. Men jag tycker att priserna är väldigt billiga för att ha en sådan hög och väldigt bra kvalite på datorerna
2008-11-29
Kim
Snabb leverans, tydliga instruktioner. Snabb och bra support
2008-11-26
Pether
Visste egentligen inte vad jag skulle köpa till min gamla PC, visste bara att om det var möjligt ville jag få lite mer fart på den till ett rimligt pris. Supporten rekommenderade prisvärda och rätt produkter som var kompatibla med min PC. Jag tycker att det var god service och kanske lite mer än vad man kan begära av en support.
2008-11-25
bib
Har tidigare handlat på andra hemelektronikföretag på nätet men ingen slår Dustin. Bäst, snabbast, billigast och en hemsida som är suverän.
2008-11-23
LJ
Har haft Dustin som leverantör av mina inköp när det gäller elektronikpryla. Bra kundtjänst de gånger jag haft kontakt med dem. Bra internetbutik och lätt att hitta. Snabb leverans av beställningarna (om i lager) och bra service och support om oturen skulle vara framme.
2008-11-22
johan
köpte en xbox 360 på dustin och leveransen var väldigt seg fick mail om förseningar osv men när den väl kom var konsolen väl väntad samma sak hände också när jag köpte en acer laptop.
2008-11-21
Elinor
Tack för snabbleverans och Tack för att ni finns!
2008-11-20
nallen39
detta företaget är en av de bästa dataföretagen i norden med brett sortiment o kunnig personal.köpt en hel därifrån som reservdelao annat
2008-11-20
Saint
Dustin har otroligt snabba leveranser, och priserna ligger väldigt lågt om man genför med andra elektronik företag. detta företag finns inget att klaga på
misha
snabba leveranser bra service när man ringer fett bra
kaycee
Man får leta efter ett internetbaserat företag som har så låga priser, otroligt snabba leveranser, bra service och väldigt smidigt sätt att finansiera varorna på om man inte kan betala allt på en gång. Jag ger dustinhome mina varmaste rekomendationer och kommer hänvisa alla mina vänner till dom.
roma
Jag har handlat på Dustin flera gånger tidigare och som så många andra kan jag konstatera att de står för både konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Nyligen blev jag tyvärr tvungen att returnera en produkt som hade gått sönder under garantitiden. Även detta hanterades professionellt och det tog bara ett par dagar innan jag hade fått en ny ersättningsprodukt. Tack för att ni inte tummar på kundvården även efter avslutat köp!
2008-11-18
LN
Bestämde mig mitt i natten att köpa en mp3-spelare. Dustin var billigast och jag beställde kl två. När jag slog upp mejlen på förmiddagen låg det ett mejl att mp3:n var skickad kl sju på morgonen och dagen därpå kunde jag hämta ut den på min ICA. Så ska ett lyckat köp på nätet fungera! Hela kedjan från tillförlitlig uppgift om lägsta priset till expressartad leverans inkl alla tekniska uppgifter och kundomdömen.
2008-11-17
mia
köpte en laptop,som jag är vältig nöjd,skulle köpt en stereo,men blev dator istället mycket nöjt
2008-11-17
SAPS
Jag la en order via Dustins hemsida. Först såg de ut som om allt fanns i lager men . . . Jag hade lagt till två "Mac-musar" och det fanns bara en i lager (villket jag borde ha sett). Upptäcker mitt misstag samt ringer inte kundsupport förrän 16.00 ca (torsdag). Döm om min förvåning när Dustins kundsupport lyckas peta bort den felande musen och leverera paketen 11.00 nästa dag!!! De e service!!
2008-11-16
R
Köpte en bärbar dvd, som funkade sådär på batterier. De skickade returhandlingar direkt utan några antydningar om att man riskerade få betala nåt, vilket inte är ovanligt på en del andra ställen. Låga priser gör att det inte är värt krångla med mer tveksamma bolag för en mycket liten vinst. Och som sagt... snabb leverans.
2008-11-14
pihlas
Har i många år handlat hos Dustin, bla 3 HP skrivare 8150 5500 3300. De har nog marknadens snabbaste leveranser! mycket bra helt enkelt!
2008-11-13
HAS
Oftast kommer beställda prylar dagen efter beställning (trots att de beställs till Norrland!). Visst irritiationsmoment som tyvärr Dustin drabbas av är när deras leverantörer (läs Lenovo) inser att de skickat fel maskiner men vägrar åtgärda problemet. Dustins personal gjorde dock vad de kunde angående det problemet.
2008-11-13
Hans
Snabba leveranser och bra service. Trevligt bemötande.
Kenneth
Inte nog med att det är bekvämt och smidigt att handla online och att Dustin har stort utbud med konkurrenskraftiga priser. Dessutom får man fantastisk hjälp! Kundservice är kunnig och lättillgänglig. Tänk bara att slippa jaga efter stressad personal på diverse stormarknader - otroligt skönt! Att dina varor sedan levereras hem till dig är ytterligare en trevlig bonus. Tack Dustin!
Karl
Mycket bra produktinformation och utbrett sortiment, sidan är lätt att navigera och dom har bra betalnings/leverans sätt. Dustin kanske inte är billigast på nätet, men dom har otroligt snabba leveranser som också kommer med trygghet och säkerhet, vilket jag själv gärna betalar lite extra för. Enligt min erfarenhet är kundservicen bra, men för övrigt har jag inte haft några större problem med produkterna jag har beställt. Och ger Dustin självklart ett topp betyg, och kommer själv fortsätta beställa från Dustin. En kort sammanfattning, snabba leveranser, stort sortiment, lätt navigerad hemsida och många betal/leverans sätt.
aik
Så länge det inte blir någe strul funkar det bra men...... Alla i den branschen är nog lika dana
2008-11-11
Magnus
Jag har handlat av dustin i 10år, både som privatperson och på min arbetsplats. Snabba leveranser, minimalt med strul. Reklamationer har alltid gått problemfritt.Snabba på att svara på mailen. Pålitliga och trevliga att ha med att göra.
bengtur
Min förening behövde en ny laserskrivare. Jag gick in på Dustins hemsida och fann vad jag behövde. Gick till styrelsen och fick uppdrag att köpa. Vid beställningen några efter första titten, beställde jag. Vid beställningen fanns inte den produkten i sortimentet längre. Nya studier och ett nytt val även detta på Dustin. Hittade ett ersättningsprodukt. Enligt hemsidaan och TV-reklam skulle denna produkt levereras en till två dagar efter beställning. Efter många olika datum senare för varje gång kom en bra produkt, men två månader försenad.
Jonas
Styrkan med Dustin syns när du får problem med ngt du har köpt. Dom är grymma på att ordna till det på enklaste sättet för mig som kund. Logga felet på webben, en dag senare har du en förfrankerat kartong - ibland har jag fått en ersättningsprodukt redan efter 2-3 dagar från att jag anmälde felet. Jag betalar gärna några procent till då jag vet att dom tar ansvar även efter affären är genomförd - starkt!
tommy
har handlat här flera gånger. Inga problem alls!
Zgo
Köp endast varor som du inte behöver bedöma utseendet på. Deras bilder stämmer inte överens med levererad produkt (t ex TV). När du skall returnera är man i deras loop av extremt dålig service. Aldrig mer Dustbin!
Caroline
Jag beställde en tv igår och fick den 2 timmar senare!!! Fantastisk service. Rekommenderas
L8
Alltid leveranser när de utlovas och bra att ha att göra med. Ett av få företag jag VERKLIGEN litar på.
Fredrik
Har handlat flera gånger av Dustin. Allt fungerar kanon och deras leveranser är supersnabba, får oftast paketet dagen efter. Bra hemsida, stort sortiment, bra service
2008-11-07
Kjelle
Har beställt allt från platt TV till m3-spelare och datorprylar mycket snabb leverans och bra kvalitet på varorna och väldigt biliga är dem
2008-11-07
Krister
Har beställt en hel del saker genom åren och är mycket imponerad av hur snabb det går att få hem produkterna. Sen är servicen i fall man behöver hjälp en av de bästa
André
Mycket snabb leverans och bra pris. Hemsidan är ok, kunde varit lite lättare att navigera. Ingen erfarenhet av deras kundservice.
DL
Skämt åsido, är helt ok priser på Dustinhome men det vi verkligen gillar är ju så klart fördelen med att vara student som ger lägre priser på många produkter (om inte alla?) och dessutom fri frakt! Efter en beställning knallar det till utanför fönstret och där paketet, snabbt som blixten! Något poängsystem för trogna kunder är nog det enda som fattas.
Stephanow
Stort sortiment, saker hemma och snabba leveraner. Leveranserna har aldrig krånglat.
Johan
Dustin Home är utan tvekan det bästa stället att shoppa online ifrån. Har handlat där i ett flertal år aldrig varit några problem... Vid de tillfällen det har uppstått problem på produkter har detta lösts snabbt och smärtfritt. Snabb leverans har dom också.
Erik
Har handlat på Dustin ett antal gånger och litar blint på dem vid det här laget. Kan vara långsamma med att få ut de senaste varorna på marknaden, men har dem ändå innan Computer City och liknande.
Ugo
Blixtsnabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Rekomenderas
Niclas
Har under året beställt fem olika varor av Dustin och är helnöjd. Bra priser och snabba leveranser.
Mitch
Ett helt underbart företag som är ett sant nöje att beställa ifrån varje gång. Har bland annat beställt ett par hörlurar som gick sönder 1 gång efter ett år och detsamma efter ytterligare ett år. Första gången fick jag ett par nya inom 1 veckas tid, den andra gången fick jag alla mina pengar tillbaka då de hade utgått ur sortimentet, helt oslagbart! Har beställt ifrån många företag genom åren och haft problem, ( större eller mindre) med de flesta men Dustinhome har alltid skött sig. Jag kommer återkomma om och om igen. Betyg: Kundtjänst: 5/5 Leverans: 5/5, leverans alltid dagen efter om produkten finns i lager som de oftast finns.
janw
Beställde min nya bärbara dator den 3 nov. och kl. 13.20 4 nov hämtade jag den, fantastiskt snabb service.
Robban
Ett bra sortiment med bra villkor, prismässigt ligger dom bland dom bästa i klassen.
vattumanne
Allt fungerar snabbt och smärtfritt, inget att klaga över...
HawQ
Webbshopen på dustinhome.se är användarvänlig och det är enkelt att göra en beställning. Bra betalningsalternativ och tydlig information med aktuell orderstatus. Leverans sker snabbt för produkter i lager.
2008-11-03
Malin
Köpte ett Nikkorobjektiv till min systemkamera. Snabb leverans och har inte haft några problem med varan.
2008-10-28
Usel logistik. Deras web system resp säljare verkar inte se samma lagersaldo....
2008-10-07
Martin
Dustin har jag snart varit kund hos i 7 år, alltid fått snabba leveranser och snabb service då något har varit fel eller trasigt. Även cancellering av ordrar funkar utmärkt.
2008-09-16
TV
Köpte en 46" Samsung TV för 17 000 (17600) med frakt.(12 aug) Tv fungerade inte fullt ut tunern blinkade lika med full HD. Blev lovad en ny när dom tittat på felen. Fick hem en returfrakt sedel ställd på poståkeriet och skickade TV( 20 aug)Dom hade fått TV'en den 25 augusti och idag är det den 16 september och inget höörs trots jag ringt flera gånger och mailat. Bara ett mail service avd aka titta på den...(det var en vecka sedan) Katastrofalt dålig behndling av kunder.Jag vill ha pengarna tillbaks. för nu kan man handla tv lika billigt på ONOFF...om ett år kostar deb säkert bara 10000
2008-08-27
Karin
Jag gillar verkligen säljarna på företagssidan, de är verkligen trevliga och hjälpsamma. Dessutom otroligt snabba leveranser och helt OK priser! Jag tänker iaf fortsätta handla där!
2008-07-29
Företagare
Som företagare har man tydligen ingen returrätt alls, även om Dustin har en felaktig benämning på produkten. Man får bara stroppiga svar om att man skulle läst specifikationen till produkten bättre.
2008-05-07
L
Fruktansvärt dålig service och kvalité.. Datorn var stendöd efter ett år och hanteringen har tagit flera månader!! No service mind at all!!
2008-04-10
Sofi
Blev i mars utsatta för ett kortbedrägeri och köpet gjordes på DustinHome, polisanmält men när jag ville veta vem som beställt, vad de beställt och vart det skickats nekades jag alla uppgifter. Skyddande av brottsling kallas sånt! Skärpning Dustin Home!
2008-02-07
Pekka
Grymt bra service och bra priser. Är man student så får man dessutom rejält med rabbat på många saker och gratis frakt. Så för oss studenter så är det no-brainer vart man skan handa
2008-01-31
JL
Dustin Home AB är oseriösa. Får ni en trasig produkt kan det ta som för mig över 4 veckor innan den blir lagad eller pengar tillbaka. Var noga med att kolla upp var DustinHome har köpt in produkterna, Tv:en som jag köpte var "grå" inporterad från England och Samsung i Sverige ville inte befatta sig med garantireparationerna. Vilket gjorde att jag tappade flera veckor på transporter.
2007-09-28
Det är verkligen bra varor och stort sortiment om man ska vara ärlig och rättivs i omdömet men support har jag upplevt det som mindre bra vilket kan påverka Dustin Homes image reelt på sikt! fick ingen respons ang. en supportfråga som jag skickade via email för det är mitt endaste sätt att vara i kontakt med företaget då deras öppettider krockar med mina arbetstider. Därför ger jag 2 stjärnor, hoppas detta blir till en drivkraft för personalen att svara på mejl.
2007-02-05
Ulf
..för att deras kundtjänst vägrar att låta en få tala direkt med någon ansvarig. Inte ens en direkt -mejladress kan man få, utan allt måste gå genom kundtjänst. Det gör så att kritik om kundtjänsten kan rensas bort och aldrig nå den ansvarige.
2007-01-08
Joakim
Hyfsade priser, bra produktöversikt och produktinformation, snabb service och tydlig leveransinformation. Jag har handlat här flera gånger och dom har alltid levererat dagen efter beställning. Kan inte uttala mig om support och kundservice då jag alltid beställt via deras hemsida.
2006-12-15
Ambro
Varje gång jag beställer från Dustinhome så kan jag vara säker på en sak. De levererar alltid så fort som möjligt. Tar 1-2 dygn från att jag lagt min beställning innan paketet är på posten för att hämtas upp.
De har bra priser, inte alltid billigast, men fri frakt på beställningar över 500kr. Utbudet kunde varit större dock.
2006-12-12
RJ
Vi fick vänta tre månader på vår processor, som efter en felsökning visar sig vara ur funktion. Denna felsökning får vi betala för själva. Vi blir dåligt bemötta, får inga exakta leveranstider eller returinformation, och får upplysningen att om vi vill "ha något av oss, får ni ta rätt på det själva."
2006-11-30
Oscar
Det märks att de underbetalar och har dålig peronalpolitik. Dåligt bemötande och service, men snabba leveranser.
2006-10-30
Angie
Förutom att de har ett av marknadens mest konkurrensvärda priser så har de dessutom otroligt snabb leverans. Gjorde en beställning på onsdagen och fick varorna på fredag! Suveränt helt enkelt!!!
2006-08-30
GE
Kan bli bättre på att hålla det man lovar.
Du behöver inte vara orolig din order är under behandling. När man sedan hör av sig efter ytterligare 2 veckor och undrar, då finner man inte ordern???????
SKÄRPNING

Det tog endast en dag att få leverans, mycket bra!