Kategori: Spel - Sällskaps-, TV-, dataspel
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Orion spel och böcker
2010-05-30
Vilka dagar och vilka tider är denna butik öppet ?
2010-05-30
Jag tycker att butiken är helt perfekt och det är jättebra att man även får pröva på spelen där.
Men tycker också att det kan bli bättre med en internet butik också.Eftersom butiken har så många roliga grejer som inte andra butiker och affärer har så skulle det vara jättebra att kunna beställa saker från Orion.Annars måste man beställa från någon butik som är jättelång ifrån och därmed betala mer frakt.
2006-12-14
Underbar personal. Där kan man prova spelen också, och få hjälp med allt ifrån böcker till figurspel! Skönt med engagerad personal!
2006-09-04
Jon
Andra butiker borde ta lärdom av den proffsiga attityd som personalen har!
Bra bemötande och stort sortiment. Har dom inte det du letar, så beställer dom!
2006-05-07
060
Underbar butik. Allt man behöver finns där, plus lite till. Allt från GW till brädspel till rollspel!!
2006-04-03
Richard
Orion är en riktig spelbutik som har mer än GW-modeller och dataspel. Perfekt om man vill se vad det är man köper och kanske dessutom ha lite service när man handlar, eller om man inte riktigt är säker på vad man vill ha och behöver se vad som finns.
2006-03-29
Linus
Jag tror jag aldig varit in i en butik där jag kunnat få så mycket hjälp och engagemang, ett större utbud vore önskvärt men det leder då kanske till att man inte skulle kunna få ingående hjälp om vad man nu är intresserad av. Det märks när de som jobbar tycker sin branch är rolig och intressant
Helt suverän, de e allt jag kan säga.. Mysigt litet krypin med ett såväl vanligt som ovanligt sortiment. Letar man efter populära märken som är svåra att få tag på finns de med största sannolikhet i den här butiken.. Några ex är tamiya, miliput, super sculpey samt en hel del verktyg. Rimliga priser på det mesta och trevlig personal.. 5 toasts!