Plainer Hair Shop

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Plainer Hair Shop

2011-08-16

Besviken på barnfrisören

Välj inte * om du ska klippa ditt barn, hoppas att det finns andra som är bättre. Tycker inte att det är ok att bli irriterad på en fyraåring som rör lite på huvudet och ber mig att hålla i huvudet när hon ska klippa luggen annars får luggen vara sned. Poängterar att min dotter satt stilla på motorcykeln och tittade på film, absolut inte hoppade runt.

2011-08-13

Sofi N Sofi N

Superbra barnklippning

Med en son som i vanliga fall råvägrar att klippa sig så gjorde motorcykelstolen underverk. Okej, han ryggade för sprayflaskan och saxen runt öronen men han stod ut. Tummen upp för motorcykel och tom&jerry på teven :D

Och snygg i håret blev han ju också!

2011-02-18

Lennart

Lugg

Henrik, du äger.

2010-11-30

Lena

Maria Jansson på Plainers är superduktig!

Jag, min man och min son har klippt oss hos Maria i tolv år och är alltid jättenöjda. Hon är skicklig, snabb och lyssnar på vad man säger.
Helt enkelt en superbra frisör!

2010-10-07

Ulrica U Ulrica U

Bästa servicen av alla frisörer i Farsta C

Plainer Hair Shop har en fantastisk service och en familjär stämning där man alltid känner sig välkommen.
Tack för att ni finns!

2010-10-06

Philip U 12

Bäst i sverige.

Henrik, Du är den bästa frisören som finns.

2010-05-20

BSJ

Britt

Alexis den bästa frisör jag träffat på länge.
Han gjorde mitt hår så fint.Hårologi när den är som bäst.

2010-04-22

M

Grymma!

Dom är grymma, speciellt hon med långt blondt hår!!

2010-03-12

Susanne L

Rekommenderar verkligen Plainer Hair Shop Farsta

Jag har varit kund hos Plainer Hair Shop Farsta, och använt deras underbara produkter, i ca 20 år och det beror på att jag alltid är nöjd med resultatet, produkterna, bemötandet och atmosfären. Jag brukar färga, slinga och klippa mig hos Henrik som är superbra :O) men jag har genom åren också gått hos Anita (superduktig) och många av de andra frisörerna och jag kan varmt rekommendera allihopa på salongen! Min man och mina tonårsbarn går också alltid till Plainer Hair Shop Farsta. Jag kan verkligen rekommenderar alla att besöka Plainer Hair Shop Farsta nästa gång det är dags att fixa frisyren :o)

2009-12-09

Druvan

Superbra

Jättetrevliga, fantastiska med barn, proffsiga och härlig jargong mellan alla anställda.

2009-12-05

lena

Plainer hairshop

Snabbt, lyhört, tevligt & mycket proffsigt

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård