Omdömen om Mycar Smartrepair Hammarby AB
2011-04-08
Martin
Hjölpt mig flera gånger med diverse skador. Rekommenderar dem varmt till alla som vill ha ett bra resultat och korta väntetider. Ett kanongäng!
2011-03-14
Jürgen
Helnöjd med arbetet och hela servicen. Lämnar bilen med mellanstor buckla ena morgonen och kör vidare med gratis lånebil. Hämtar nästa kväll bilen utan bucklan och även små rep är fixade. Det hela går under slälvrisken hos försäkringsbolaget och utan någon som helst krångel.
Tack!
2011-02-19
Mats
Bucklig framskärm. Snabbt och artigt svar på mail. Efter att de ha inspekterat skaden fick jag detaljerade instruktioner hur jag skulle bära mig åt för att få en så billig reparation som möjligt, vilkat bla innebar att kolla om det gick att få tag på en ny skärm på nätet mm.
De hade kunna tagit in bilen direkt och gjort sig en hacka, men istället visade de en fantastisk omsorg om mig som kund. Underbart!
2010-10-12
Bengt
Helnöjd med själva jobbet, inte lika nöjd med skadan jag fick på köpet som smartrepair vägrar åtgärda.
Hej Bengt. Kul att du är nöjd med jobbet. Trist att din övriga upplevelse inte var lika kul. När du först skriker på min personal angående att man ska ha en lånebil trots att man inte bokat någon. Sen när du vill påpeka en "nyuppkommen" skada på bilen så fortsätter du att skrika både på min personal och på mig. Vi jobbar dagligen med interiörreparationer och om vi, mot all förmodan, skulle skada en bil under tiden den är hos oss så har vi inga problem med att fixa det. Men när skadan så uppenbart inte har något med oss att göra så ser vi ingen anledning att kostandsfritt åtgärda den. Kan hända att vi hade valt att fixa den i alla fall om du hade valt ett annat sätt att uttrycka dig på. Att skrika, hota och bete sig som ett barn hjälper troligtvis inte. Vi kan vårt jobb, vi vet vad vi gör och vi har inga problem med att ta ansvar för våra kunders bilar. Tänk på hur du beter dig nästa gång så ska du se att du får ett helt annat mottagande oavsett vart du vänder dig.
2010-05-19
Kristina
Lämnade in bilden för repor på två ställen, vid bakluckan och på ena sidobackspegeln. Fick lånebil under tiden. När jag kom tillbaka för att hämta bilen hade de glömt att fixa sidobackspegeln. Ett enkelt misstag. Alla kan göra fel, men det är inte alla som rättar till det så bra. Jag fick köra hem min bil och sen kom det ut en kille och hämta kåpan på backspegeln, åkte tillbaka till firman och lackade den, kom tillbaka nästa dag och satte tillbaka kåpan på min bil. Ingen extra kostnad.
Jag är supernöjd. Både med resultatet och med hur jag blev bemött. God service är bara förnamnet! Tusen tack till Jonathan på Mycar Smartrepair för ett lysande jobb. Jag rekommenderar er varmt!
Panik!! Skrapade stötfångaren fram på svärfars nya Audi. Smart Repair beklagade att de inte kunde klämma in mig samma dag men jag lämnade bilen i alla fall och nästa dag på eftermiddagen var den som ny igen. Tjejens farsa märkte inte någonting. Puh