Jag har jobbat i Rosèns bageri en vecka nu. Och jag är helt mållös, vilket bageri. När man först öppnar ytterdörren och vandrar in i bagerit så fylls näsan av en välkänd bull lukt som tränger in i näsan. Och man känner att julen närmar sig när man ser den nya jul inredningen som dom hara sattsat pengar på. Och när man jobbar med alla bagare där inne i bageriet, så ser man värkligen vilket jobb dom lägger ner på alla mästervärk som ska tillverkas. En tårta kan ta ett ganska långt tid. Men jag säger bara till er som väntar. Er väntetid är värd varje sekund, för ni kommer kanske att få er livs bästa fikstund. Tårtan kommer att vara gjord med ÄKTA kärlek. Prydd med massor av detaljer, som gör att vilken bankrånare som hälst skulle kunna bli en "tårtrånare". Men det skulle vara ganska svårt att råna rosens Bageri i så fall, för när man kommer in där så finns det ett sånt stort urval att man int skulle kunna bestämma sig vad man ska ta. Så jag råder er, är ni i Gävle, besök detta bageri.