Bollnäs Bilvård AB

Omdömen om Bollnäs Bilvård AB

2012-05-21

Korsriddaren

Snabb leverans!

Beställde mina produkter på em den 10:e maj, och kunde hämta ut dem dagen efter. Mycket bra tycker jag. :=)

2012-03-29

vesslan

Alltid god service

Super bra

2012-01-10

Dave

Ruggigt snabbt

Beställde på tisdag kväll och varan kom på torsdag!

2011-11-09

Jonas

Trevlig och hjälpsam personal - bra priser!

Helnöjd med mina köp hos bbv än så länge. Fått bra bemötande från personal vid problem. Snabba leveranser, skickades samma arbetsdag jag beställde.

2011-11-07

Ragnar

Snabbt och bra!

Är helnöjd med mitt inköp av torr/våttdammsugare! Bra pris bra utbud, bra leveranser! Suveränt!

2011-11-15

Hej Jonas och Ragnar !

Roligt att Ni är nöjda....
Och att Ni återkommer som kunder framöver...

Vänliga bilvårdshälsningar
Nisse/BBV

2011-09-11

Göran

Bra i stort!

Det bästa med BBV är just att de har ett stort kunnande som de gärna delar med sig av på Sveriges största bilvårdsforum.

De har en stor ambition, och med den kommer de långt.

2011-09-16

Tack ! Göran det var snällt skrivet !!

Hälsningar Nisse/BBV

2011-09-09

Fredrik

Bra men lite lång leverans

Börjar med det negativa och det är att leveranstiden är något lång, oftast 3-5 dagar och i dag är inte detta supersnabbt då väldigt många levererar tills nästa dag. Det är dock helt överkomligt men inte världsklass. Även ett par felplock och en flaska som läckt.
I normala fall hade dessa brister lett till ett sämre betyg än det jag gav men de positiva aspekterna har vägt upp detta och det är...
Fixade till felplocken väldigt bra och ett stort kunnande och en väldigt bra service.

2011-09-09

Tack för både ris och ros !

Det kan hända mycket under transporter. Är själv förvånad att det ändå funkar bra. Vi är bara människor vi också och det händer att det blir fel ibland, Men vi blir bättre och bättre och vi förnyar rutiner och system.

Hälsningar Nisse/BBV

2011-08-18

putsnisse

Varken eller

Hälften av beställningarna kommer inom rimlig, priserna saltade och råden baseras på vad ni vill sälja vilket ger två tummar ner.

2011-08-31

Hej putsnisse.. det jag kan säga om val på produkter så lyssnar vi väldigt noga på vad kunden förväntar sig.. och ger råd efter det.. vilket gör oss ganska unik.. eftersom vi har så många olika tillverkare av puttsmedel.. sen kan vi omöjligen vara billigaste på alla varor.. men tror vi ligger riktigt bra till om du tittar in på prisjakt.. eller något liknande... men tack för dina ordrar..:)

2011-07-22

Tommy

Kanon

Hej!! Har handlat rätt mycket på nätet MEN DETTA VAR I SÄRKLASS DET SNABBASTE LEVERANS JAG VARIT MED OM;-)) Mycket nöjd oxo med sakerna som levererades Det är ju skilnad på proffs och amatör grejor

Hej Tommy..
Vad trevligt att du tycker vi står för snabba leveranser och bra proffsprodukter..
Mvh Anders

2011-07-22

Marcus Svensson

mkt bra

Är kund hos dem, kan bara säga att jag tycker att det är mycket bra servis och leveranser. Mvh Macke

Tack Marcus..
Hoppas det går bra med puttsen.. :)

2011-07-19

johan ö

rekommenderas

det är ju Hysénklass på putsnördarna i bollnäs.

Tjena Johan..
Tack för dom orden.. vi putsar på för fullt.. haha..

2011-07-10

Erik

Fd kund.

Har efter ett tag som kund insett att dom gärna vill framstå som proffs men egentligen inte är så kunniga. Många är missnöjda med nivån på bilarna som görs där och utbudet i webshopen är stort, vilket rimligen innebär att dom säljer en massa som de finns bättre alternativ till. Nåt vax tex måste ju vara bäst men här verkar alla vara bäst?! Och visst kan smaken variera men varför sälja SÅ många olika när bara en handfull kan va bland dom bästa? Jo för dom bryr sig inte, huvudsaken dom får sälja! Dåligt mao..

2011-07-21

Hej Erik!
Synd att vi inte motsvarar dina för väntningar när det gäller kunskap inom området. Vi följer ofta upp vad våra kunder tycker om oss, både vad det gäller lokala tjänster och dom kunder vi levererar till. Vi går igenom resultatet när kunden hämtar sin bil, vi vill säkerställa att kunden är nöjd helt enkelt.

Personligen tror jag problematiken med resultaten ligger just i informationen mellan kund och företag och det är ett allmänt problem inom branschen . Det gäller att kunden verkligen förstår och får rätt information om vad som krävs i arbetsinsats för att få det resultat som väntas när bilen hämtas. T.ex. att kunden vill ha ett lackskydd på sin 5år gamla bil, men tycker att polering kostar för mycket, och blir sedan lite besviken när repor ändå finns.

2011-05-23

M-G Björk

Mats björk

Ringde Bollnäs Bilvård för information om polermedel och lackskydd till min Pontiac, och fick mycket bra information från Nisse vid detta företag. Mycket saklig och utförlig beskrivning och enormt gott bemötande.

MVH/Mats Björk

2011-05-06

Taber

Mycket trevligt bemötande på telefon och ett brett och bra utbud.

2011-04-15

Väldigt lång leveranstid!!!

2011-04-20

Hej "Anonym"
Hur länge fick du vänta?
Vi strävar alltid efter att få iväg våra ordrar så fort som möjligt, men ibland så blir det misstag.
men nästan alla ordrar går inom 1-5 arbetsdagar.
Så berätta gärna mer om detta så vi kan bättra oss:)
MVH /Pär

2011-04-11

Jesper

Kanon ! :) Alltid väl packat och högklass på grejorna ! :D

2011-04-01

Sebastian

Snabbt, enkelt och tillgängligt

Jag lade en order kl 22:00 och på förmiddagen kontaktades jag av företaget då det var en fråga om ordern. Detta åtgärdades på sekunden och jag kunde dessutom lägga till en sak jag själv glömt.

Paketet skickades på eftermiddagen och på förmiddagen dagen efter hade jag allt tillgängligt. Bara och börja jobba.

Det bästa var tillgängligheten. Trots beställning på nätet så fanns full kontroll bakom kulisserna.

Extremt bra!

2010-12-01

J. Wall

Proffs!

Eftersom dom själva jobbar med rekond så vet dom vad dom vad dom pratar om. Snygg webshop, bra priser och snabb leverans.

2010-11-04

KCC Bilservice

Världsbra!

Vill ge beröm till denna butik! Alltid god service, grymma produkter och snabb frakt! Allt som heter bilvård kommer handlas av just Bollnäs Bilvård. Finns ingen bättre butik med samma kvalité för samma pris!

2010-10-15

AA, Stockholm

Världsklass helt enkelt.

Har vid flertalet gånger beställt från BBV. Varenda gång har de levererat superfort och ordentligt packeterat. Dessutom har de vid kontakt tagit sig tid att ordentligt svara på mina frågor och dessutom komma med ovärderliga tips.

Helt suveräna! Tack för support och trevligt bemötande samt snabba leveranser!

2010-09-21

A.G

Riktigt snabbt!

Snabb leverans, bra priser, bra webshop

2010-08-13

J.L

En mycket proffsig webshop

En helt fantastic kunskap om bilvård. Och utbudet i webshopen är helt underbart, måste vara Sveriges störstautbud!

2010-02-24

jocke

snabba

Beställde varor i deras webbshop 1 timme senare låg dom på bil påväg till mig.

Fler företag i Bollnäs