2009-07-24
Besviken
Dåligt bemötande. Man får bara gympa tio veckor, sedan får man vänta tills nästa period. Detta trots att man har diagnos och behöver kontinuerlig träning. Så måste man vara kompis med sjukgymnasten för då kan man få fler timmar. Det kan ju slå väldigt fel. Det är inte så här det ska gå till.
2009-05-18
Catrin
Sökte hjälp för sonen, 3 år, varit riktigt vissen 5 dagar m feber runt 40 grader, noll aptit och ingen kraft att ta sig ur sängläge.
Fick komma akut till HC o sköterskorna på lab ska ha stor ROS, däremot läkaren vi träffade ska ha en rejäl RISkvast. Presenterade sig för det första inte, frågade vad vi hade där att göra - tyckte inte ens sonen såg sjuk ut, och febern var ju inte att tala om. Då hade sköterskan nyss kollat tempen 39,9 m alvedon i kroppen. Läkaren kollade öronen o konstaterade lite förkylningsröd o skickade hem oss o rek alvedon.
Nästa dag fick vi åka akut till sandviken, läkaren där undrade varför vi kom först nu då han såg att sonen hade kraftig öroninflammation i båda öronen. Fick penicillin och redan dagen efter är sonen på bättringsvägen.
2008-10-07
Pernilla
Ringd och sa att jag had ont i foten o ville att läkaren skulle titta på den. Fick då svaret att jag skulle gå till en skoaffär. Ringde upp igen o krävde tid hos läkare, och då började de att prata om prioteringa, min fot var tydlign inte viktig, men jag krävde en tid. Fick då svaret att min läkare hade flyttat! Men ta en annan läkare då!! Ska bli väldigt interessant att se hur man blir bmött av läkaren.
2007-07-17
Ulla
En timmes telefontid. Upptaget.tokringde i 45 min innan jag lyckades komma fram. Detta gällde ortopeden. Byt telefonsytem!
2007-06-08
ledsen
När man är sjuk och hör av sig så blir jag så ledsen att bli mottagen av dom som ringer upp på ett sånt otrevligt sätt!Jag blir förvånad!!
2007-05-11
m
sitter i kö.. de är några samtal för säger en mans röst.. undra huir många 2 eller 200?? inte det bästa bemötandet!! tänk om man kunde få tag i läkare på annat håll??
2007-04-03
varför kan man inte få upp alla avdelnings nummer på hudiksvalls sjukhus ??
2006-12-11
mb
det finns inga ordinarie läkare kvar... undra varför?
det spelar ingen roll vad man söker för, du lär inte få hjälp iaf. Möjligen om du är döende och får ta en ambulans till sjukhuset....... men annars får men skylla sig själv om man blivit sjuk..
Det har gått 2 år på Hudiksvalls "sjukhus" men det ända som dom gjort åt mina plågsamma symtom är att skicka räkningar till min brevlåda! Jag har så ont så jag gråter varje dag men dom verkar inte tro att en ung person på 22år kan vara sjuk så ingen smärtlindring alls. Jag har tappat all livsglädje tack vare eran nonchalans! Ett bra förslag till er som vill helt seriöst spara pengar och återgå till arbete, sök privatvård direkt istället!