Vald plats Uppsala Välj ort

Medialect AB

Omdömen om Medialect AB

2012-01-12

Lester

På gränsen till det oseriösa

Lyssna på sina kunder! Hålla ingågna avtal utan att krångla.

2011-04-15

Christian

Vill bara tacka

Köpte en aktivitet för 2 månader sen och all information som lovat var bra. Bra jobbat!

2011-04-05

Malin

Näe...

De pengarna kunde vi lagt på annat. Inte det minsta "exklusivt" Bara fula säljknep.Fick tillbaka en stackars handfull "leads" på 10 talet anställda...Oanvändbart och dessutom allmänt oflexibla och stundtals nästan otrevliga. Tycker i alla fall jag.

2010-12-16

Lars/sharp

ljuger...

det hade varit bättre att lägga 6900 kr på att köpa telefonkataloger än att köpa prospekts från medialect.

2010-02-09

Edvard

Blev sura när jag inte ville köpa

Se nedan.. fyra positiva kommentarer samma dag. Snacka om att de har "rejtat" sig själva med högsta betyg. Säljaren som ringde mig blev otrevlig direkt när jag inte visade intresse för deras ointressanta tjänster. Oseriöst!

2009-12-08

Oseriösa

Blev nyligen uppringd och erbjuden att köpa en helt ointressant undersökning. När jag avvisade dem blev jag otrevligt bemött... Min enda slutsats är att de är oseriösa och försöker sälja luft, precis som en annan kommentar påpekade, till flera konkurrenter. Sorgligt...

2009-11-06

NM

Toppen!

Jätte bra arbete!

2009-10-05

Kent

Helt värdelös information

Köpte en undersökning som dom sa att jag hade ensamrätt på, efter 3 veckor så får jag höra att dom sålt samma sak till 3 av mina konkurrenter på orten... Så den enda vinnaren i detta var företaget som inte köpte utav dom...