Omdömen om Vedbände Ridläger & Ridskola
josek
WOHOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010-06-13
L
Vedbände är en ridläger i världsklass, jätte god mat, trevlig/snäll/rolig/toppen/underbar personal och hästar. Miljön är jätte mysig man bor i stugor i en ring. Vedis är ett läger man ska åka till om man vill få en ny favoritplats på sommaren och vänner och minnen man sent kommer glömma. Du som åker till Vedbände kommer inte bli besviken
Josefine
Vedbände är platsen man inte kan vara utan. År efter år kommer jag tillbaka och det är alltid lika underbart!
Man är ca 25 deltagare och man kmr varandra nära, och jag har hittat vänner för livet.
På vedis finns den bästa personalen, som gör allt för att man ska få det så bra som möjligt.
Såklart finns världens bästa hästar och man får snabbt en eller flera favoriter. På lägret får man ha en "egen" häst, som man provrider första dagen och alla blir alltid väldigt fäst vid "sin" häst. Man delas in i grupper efter ridvana.
På banan rider man dressyr, markarbete och hoppning. Sen rider man också ut i skogarna på roliga uteritter. En dag rider man och plaskar med hästarna vilket både ryttare och hästar tycker om.
Man bor i fina små stugor med bäddar mellan 4-6 st.
På kvällarna är det roliga kvällsaktiviter.
Sista kvällen har man aktivitetsdag och till middagen klär man ut oss i fina kläder från lusthuset.
Sista dagen har man fin kadriljuppvisning.
Rekomenderar starkt, ett minne för livet!
2010-03-04
Jag har under många år varit på Vedbände ridläger. På denna underbara gård har jag fått massor med vänner för livet. Allt tack vare den bra gemenskapen på lägret, med alla roliga kvällsaktiviteter som karaoke, Pär begär, fem kamp pch mycket mer, allt detta ingår i den såkallade vediskampen där varje stuga tävlar mot varandra. Du bor med din/a kompisar i någon av stugorna med 4-6 bäddar i varje stuga.
Hästarna på vedis är snälla och hur söta som helst. De gör allitd sitt bästa och älskar att arbeta både på banan då det är dressyr och hoppning samt de härliga och fartfyllda uteritterna en gång per dag i fina gröna miljöer. En dag rider vi till plasket och plaskar med hästarna .
Maten på vedis är i högsta klass tack vare super kockarna som alltid gör sitt bästa för att maten ska smaka.
Sista kvällen har vi olika aktiviteter och gör ett känt besök i Lusthuset. På kvällen blir det sång och god mat, såklart! Men också med en massa tårar! Sista dagen har vi uppvisning med hästarna.
Åk dit!
2010-03-04
Under flera år har jag varit på läger på vedbände! Härligt sköna gröna vedbände med härliga, mysiga, fartfyllda och spännande uteritter. Man rider även i paddock på dagarna för instruktör. Alla som är på lägret blir tilldelade en häst som provrids första dagen. Vi som är på lägret är ca 25 st vilket känns helt perfekt. Man lär känna alla på ett helt annat sätt än om man skulle vara ännu flera. Man hittar verkligen vänner för livet. Allt blir så mycket mer än bara häst. På kvällarna har vi kvällsakiviteter där man kommer varandra ännu närmare och varje stuga får samarbeta för att ta poäng i Vedis kampen.
Med miljön runt om kring så kan man verkligen förstå varför de kallas sköna gröna vedbände. Åk dit du blir inte bli besviken!!!
Vedbände är det bästa, och roligaste stället på jorden! :D När man kommer till Vedbände, kommer en speciell känsla till hjärtat, och den känslan få man nt på alla ställen precis!
Detta gör att när man är ledsen, eller något annat, så vill man bara sticka till Vedis! <333