Omdömen om Frida Klippotek
2012-01-02
Okunnig personal, trots upprepade förklaringar hur jag ville ha mitt hår. När jag sedan tog kontakt med dem för att förklara att jag var missnöjd, fick jag höra ( av chefen) att hon minsann var den bästa i hela stan! Otroligt spydig och ignorant! Kommer aldrig mer sätta mig fot där! Gör er inte det besväret..
2011-11-13
Beata
Allt! Helt nöjd med min fina nya frisyr! =)
2011-02-21
Jag och mina barn har alltid blivit helnöjda med vår klippningar. Trevlig personal!
2009-09-10
Dålig chef,..dyrt,. elever som gör dåliga jobb,..har varit jättebesviken på dom som klippt. Mannen som arbetar är jättebra,..även Hanna.
2009-07-03
*Missnöjd*
Trots en noga förklaring om hur jag ville färga mitt hår, plus en bild.
Så gjorde frisören som färgade mitt hår tvärtom. Hon gjorde allt jag INTE bett om. När jag begärde pengarna tillbaka hänvisades jag till att tala med chefen. En otroligt otrevlig kvinna som ej ville veta av klagomål och inte kunde förstå varför jag tog upp det med henne istället för min frisör. Hon menade att färgen jag bett om (blond) inte gick att få på mitt hår (brunt), men om så var fallet varför inte tala om det för kunden innan man börjat behandlingen?? Istället nickar man och gör nå helt annat. Bad vid tre tillfällen att få färgat med folie slingor ändå använde frisören hätta och sa att det skulle bli precis samma resultat?? Tydligen inte! Fick till sist mina pengar tillbaka av en mycket otrevlig&högljudd chef. Rekommenderar ingen att besöka denna salong.
Chefen är underbar, likaså personalen! Rekommenderas!