Omdömen om Österlens Poolcenter HB
2011-09-16
Ni måste besöka denna poolbutik,stort sortiment med en väldigt proffsig service.Även enormt brett sortiment av ute möbler.De vet verkligen vad personlig service är. Britta ystad
2011-08-09
Anders
Har handlat både studsmatta och trädgårdsmöbler av denna firma och måste säga att allt var till belåtenhet.
Gjorde en beställning via nätet och 3 dagar senare kom en av deras chaufförer,en supertrevlig kille som bar in,satte på plats och tog embalaget med sig!Rekomenderas varmt!
2011-05-10
Ystad kunden
Bästa servicen jag varit med om köpte trädgårdsmöbler förra söndagen dom körde hem det och hjälpte till och montera dom förn(300) kronor det kallas service. Fler sådana firmor som inte bara tänker på att bara få pengar sen är kunden avslutad
En poolfirma som verkligen gör ett fantastiskt proffsigt arbete från början till slut,de svarar alltid om man ringer,super trevlig personal med väldigt bra bemötande och som fortsätter att ge bra råd även efter avslutad affär.Jag kan varmt rekommendera denna firma,de har även en jätte stor avd med utemöbler.