Österlens Poolcenter HB

073 - 435 98 47, Odeng. 6, 273 34 Tomelilla

Omdömen om Österlens Poolcenter HB

2011-12-06

Patrik

En poolfirma som verkligen gör ett fantastiskt proffsigt arbete från början till slut,de svarar alltid om man ringer,super trevlig personal med väldigt bra bemötande och som fortsätter att ge bra råd även efter avslutad affär.Jag kan varmt rekommendera denna firma,de har även en jätte stor avd med utemöbler.

2011-09-29

johan

nöjd kund

servicen var super priserna bra

2011-09-16

Kund

Ni måste besöka denna poolbutik,stort sortiment med en väldigt proffsig service.Även enormt brett sortiment av ute möbler.De vet verkligen vad personlig service är. Britta ystad

2011-08-09

Anders

Mycket Nöjd

Har handlat både studsmatta och trädgårdsmöbler av denna firma och måste säga att allt var till belåtenhet.
Gjorde en beställning via nätet och 3 dagar senare kom en av deras chaufförer,en supertrevlig kille som bar in,satte på plats och tog embalaget med sig!Rekomenderas varmt!

2011-05-10

Ystad kunden

Super

Bästa servicen jag varit med om köpte trädgårdsmöbler förra söndagen dom körde hem det och hjälpte till och montera dom förn(300) kronor det kallas service. Fler sådana firmor som inte bara tänker på att bara få pengar sen är kunden avslutad

2011-03-11

Henkan

Köpte stor studsmatta till barnen,ett sandfilter till badtunnan och en mängd tillbehör. Tillsammans blev det en hel pall med grejer, dagen efter beställningen så kom grejerna med bil till Kungälv från Tomelilla och jag betalade 300:- i frakt.

Fler företag i Tomelilla