Pizzeria Pinocchio

Omdömen om Pizzeria Pinocchio

2012-05-11

Manne

Borta bra hemma bäst

Älskar deras vegetariska pizzor!

2012-04-24

Mia

Mera

Tycker verkligen om denna pizzeria ligger lite för långt ifrån där jag bor men riktigt bra pizzor,tack för ditt trevlig sätt att hantera oss krångliga kunder haha, mia

2012-04-04

henrik alm

bäst i stan!

Tycker att de har kanon goda pizzor i denna pizzeria ,är ny i staden och har smakat ett par andra ställen utan framgång trots att de är rankade högt i rejta,men här har jag hittat guldläget,bra pris,bra lokal och bästa pizzor i kristianstad

2011-11-02

ASper

bra ställe

pizzorna är goda ,falafel finns inte godare i hela staden, har även smakat grillrätterna..måste säga att de smakade kanon gott och allt för ett billig peng,....det negativa är att alldeles för mycket mat om man inte är hungrig..nice work

Svar från Pizzeria Pinocchio
2012-04-04

tack för ert stöd ,vi jobbar för att förbättra oss varje dag och är glada för ert omdöme, vi är här för att serva er så gott vi kan, tack kära kunder.mvh jojje

2011-08-31

malin

goda sallader

finna fräscha sallader med nybakad bröd och såsen vid sidan om...hmmm allt perfekt..gillar

2010-09-21

martin

mmmm gott

Det finns pizzerior och det FiNNS PIZZERIAN,här har jag hittat min lilla oas ,kanon goda pizzor och billigt är det också,att de är trevliga är extra plus.rekommenderas

2010-05-07

kalle

gööttt

pizzan är kanon god här bättre än i örebro,ägaren är kanon trevlig och man kan fråga om allt runt om i stan...hahaha som i reklamen .bäst i stan helt enkel tror jag ..har smakat på några ställen men här får du valuta för pengarna.fortsätt så!!

Fler företag i Kristianstad