Omdömen om Pizzeria Pinocchio
2012-04-24
Mia
Tycker verkligen om denna pizzeria ligger lite för långt ifrån där jag bor men riktigt bra pizzor,tack för ditt trevlig sätt att hantera oss krångliga kunder haha, mia
2012-04-04
henrik alm
Tycker att de har kanon goda pizzor i denna pizzeria ,är ny i staden och har smakat ett par andra ställen utan framgång trots att de är rankade högt i rejta,men här har jag hittat guldläget,bra pris,bra lokal och bästa pizzor i kristianstad
2011-11-02
ASper
pizzorna är goda ,falafel finns inte godare i hela staden, har även smakat grillrätterna..måste säga att de smakade kanon gott och allt för ett billig peng,....det negativa är att alldeles för mycket mat om man inte är hungrig..nice work
tack för ert stöd ,vi jobbar för att förbättra oss varje dag och är glada för ert omdöme, vi är här för att serva er så gott vi kan, tack kära kunder.mvh jojje
2011-08-31
malin
finna fräscha sallader med nybakad bröd och såsen vid sidan om...hmmm allt perfekt..gillar
2009-06-05
berit
bra pizza med olika smaker, trevliga och billiga..tack
2009-05-16
pirjo
ingen och jag menar ingen har så goda vegetariska pizzor i hela kristianstads komun....kanon goda
2009-02-01
abus
den här killen har haft denna pizzeria länge och blir bättre och bättre med åren , här hittar man de godaste vegetariska pizzor med pesto och allt, stämpel av lågpris pizzan är inte längre aktuellt för här smakar det verkligen pizza , vi kommer igen och igen och smakar på alla goda pizzor..kanon vi rekomenderar staarkt
2008-11-15
J.A
bättre pizzor än här de finner du inte i kristianstad.
2008-10-24
pizzalover
trevlig personal, god mat till en billig peng ...vad kan man mer begära...pizza för pizza lovers
2008-04-23
lilla jag
kanske har har bagaren varit trött men han gör godare och godare pizzor , har smakat den nya menyn inte att leka med!!! snacka om goda pizzor och kvalitet har blivit bättre , rekommenderar de nya grekiska pizzor mmmmmm gott gotti gott, pasta inte helt fel för den delen
2008-01-02
student hkr
har testat i stan men inget som här stora och goda kanske för billigt men det är väl ingen problem eller?
2007-10-30
Student
Lågprispizza men helt ok. Man får vad man betalar för helt enkelt.. Det finns mycket bättre pizzorior i stan!
2007-08-26
Kroaten
Santiago de lux bör smakas
Älskar deras vegetariska pizzor!