Omdömen om Sunnanå Hamnkrog
2011-10-18
Masedina
Vi var på Sunnanå restaurang i somras. Yngsta dottern fick en cola över ryggen min fisk var rå. Jag påpekade att min fisk var rå. Döm om min förvåning när samma tallrik kommer tillbaka med fiskben och allt uppvärmd i micron. Det fanns inget intresse av att kompensera oss för dessa misöden. Vi stälde frågan och efter mycket dividerande bland personalen erbjöd de oss gratis kaffe. Deras rykte är alltså inte vart mer än vad två kopar kaffe kostar.
2011-10-04
Gunnar
Jag har jobbat som kock i 17 år och kan verkligen säga att SÅHÄR smakar riktig mat! REKOMMENDERAS
2011-08-14
Bästa maten på länge, rekommenderas varmt!
Jonathan
Dalslands bästa mat, kommer bli stammis lång tid framöver!
Kjell
Var där och åt med familjen igår och det var det bästa jag har ätit på länge. Också väldigt fin service!
2011-08-07
Emma
Värdelös restaurang! Fräsch är den dock men inget jag rekommenderar till vänner kan jag lova. Dålig mat och riktigt dålig service.
2011-07-06
Det värsta ställe jag har varit på. Min fru ville ha laxplanka men fick till svar att det inte gick för att de inte hade något mos. Jag tog fläskfilé och fick en utbankad köttbit som jag inte vet varifrån på grisen den hade kommit. Till dessert valde vi banana split och pannacotta, när desserten kom ut fattades bananen och pannacottan var dekorerad med en massa vispad grädde. Denna restaurang har ingen klass eller känsla för mat, vi kommer aldrig mer att gå dit. Jag håller med Martin, UNDVIK.
2011-05-23
Värsta jag vart med om
FRUSEN MAT DEM VÄRMER, KÄNNS BARA PÅ SMAKEN OCH KONSISTENSEN. RENT FÖRJÄVLIGT.
2010-09-21
Morgan
HFM (hörselskadades förening i Munkfors) var dit och åt den 20/9 och vi har inget annat att säga än fantastiskt. Både fisk och pannbiff var perfekt. Servicen helt underbar, vi kommer hemskt gärna tillbaka. Vi kommer även att rekomendera Er till andra föreningar.
2010-07-26
Martin
Annonserar att det skall vara grillbuffé när man beställer så får man in en tallrik med köpt potatissallad och en seg vidrig karréskiva som var grillad dagen innan. Inte vana med service märkte man tydligt.
UNDVIK!!
2010-06-17
Karin
Dem har en jätte jätte bra service, min väns dotter jobbar där och är superduktig och hoppas verkligen att hon stannar för hon är det som gör det värt att åka tillbaka om man har tid att vänta mellan 30 min en timme innan man får maten.
Fantastisk mat, trevlig personal, mysig lokal och omgivning.
Rekommenderas varmt.
De som skriver nedlåtande kommentar daterad 12-02-10 är illa ute. Då var Hamnkrogen inte öppen.Troligen avundsjuka konkurrenter från Mellerud