Omdömen om Rose Garden Supreme
2012-01-11
Aida Kalnins
Har varit där olika gånger med både son (30 år) barnbarn (9år) och moder (95 år) och samtliga har tyckt det var toppen! Personalen är både effektiv, vänlig och personlig, man känner sig igenkännd och välkommen!
2011-11-14
Thorsén
Nu när stället har blivit känt så är det alltid fullt.
Vi försökte boka bord via tel, försökte ringa i flera timmar utan resultat de svarade inte eller var upptaget hela tiden. Felet vi gjorde var att åka dit men efter att ha stått i kö en längre tid med flera andra personer kom äntligen någon fram och sa att det var fullbokat hela kvällen. Dom kunde satt ut en skylt så vi slapp stå där!
Inget fel på maten men gå inte dit utan att ha beställt bord!
PS! Som tur var hittade vi ett riktigt trevligt ställe runt hörnan Mrs. Saigon som överaskande oss med jättegod mat till lägre pris, har rejtat det också :-D
2011-10-10
Anton
En buffé där varje rätt utan problem skulle klassificera sig som en huvudrätt på vilken annan asiatisk restaurang.
Finns inget bättre alternativ till lördag lunch.
2010-08-02
Cristian
Vi ätter ofta lunch här och det är ett av de bästa ställen i Malmö. Det enda lilla jag kan säga är att när det är mycket folk så är faten i bufen ofta tomma och de hinner inte riktigt fylla på i tid.
2010-05-05
Livsnjutare
Otroligt bra buffé!! Allt från sushi, mongolian barbeque till andra godsaker från det asiatiska köket, personalen helt fantastiska. Verkligen värt ett besök..
2009-09-30
Albino
En klart trevlig upplevelse, en stor, fräsch och intressant buffé.
Mitt egentligen enda klagomål var att sushin inte var bra, men det finns mycket annat spännande att välja på. Kinamaten var fräsch och välkryddad. "stekbords buffén" eller den mongoliska buffen kanske den skall kallas, hade allt man kan önska av kött/fågel/räkor samt trevliga grönsaker och en mängd intressanta såser och kryddningar att välja mellan. En kul liten efterrättsbuffé och trevlig personal som pricken över i't.
Så allt som allt en alldeles utmärkt buffé. Jag kommer att gå hit fler gånger.
Toppengod lunchbuffe! Lite dyra priser på kvällarna bara men jag går gärna dit mitt på dagen!