Positivt; Gillar stället, trevlig personal, kanonbra musik, nya bord, mysigt och inte alltid fullt med folk, bra priser och bra öppettider. Negativt; Ingen AC- men det skulle de fixa, aningen kasst, men inte sunkigt och ganska ok badrum. Gillar man biljard och bara känner för en "lugn" kväll, med schysst musik, goda vänner och (beroende på datum) lagom med folk så man kan prata och slipper trängas så är detta stället kanon - tycker jag iaf och jag har gått dit i över 5 år. :)
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2007-03-30
Carambole
Ombyggnad!
Har varit och spelat biljdar där i början av 2000-talet, flertatlet gånger. Slitna, dåligt underhållna bord och utrustning. Maten har jag ej vågat prova. Ölen är på tok för kall, iskall, vilket öl INTE skall vara.