Omdömen om Skogsgården Vårdboende
2008-11-21
Personal
Årstagården vårdboende är ett äldreboende inte ett dagis.. Då har ni kommit fel. Årstagården är ett mycke fint boende. Trivs som fisken i vattnet.
2008-11-20
Helena
Min son och dotter går båda på Lövstalöts förskola och jag är så glad för det. Personalen är fantastisk! (Adressen ska vara Tårpilsvägen 27)
2008-11-15
// Felicia
Danmarks skola i Danmarksby är en liten men utmärkt skola. Dom uppmuntrar barnen att lära sig och dom glada, trevliga lärare. i lägre klasser börjar man med lättare saker som ex, " vilken färg har formen på bilden? " i högre klasser så ex, i matte så för dom som har lite svårare har läraren en extra genomgång och för dom som är bättre så går det jobba hur långt som helst men ibland kan man få extrauppgifter med riktiga kluringar. ända från 1: an om man har svårt med nått som ex, Att uttala orden med d och t ljuden m .m. kan man gå till special läraren. en glad, duktig lärare som får barnen att tycka att arbetet är mycket roligare och uppmuntrar dom att öva. det är från 0 :an till 6 : an. och man blir verkligen jättenöjd.
2008-11-07
Förälder
Bra pedagogik, trevlig miljö, bra personal. Tyvärr får inte alla som vill plats.
2008-11-07
Patrik
Äldreomsorg när den är som bäst! Här produceras kärlek, omtanke och viktigast av allt - TRYGGHET! Underbar personal! Tack för att ni finns för min farmor och tar så bra hand om henne.
2008-11-05
Helena
Trevlig och kärleksfull personal, bra dokumentation och roliga aktiviteter!
2008-02-08
Personal
Lyckebo förskola är en förskola, och den är sammanlänkad med Lyckebo skolan.
2007-10-24
J
Mycket fin skola skulle inte tveka att sätta mina barn i denna underbara skola. Härlig personal
2007-09-24
Karolina
Informationen är inte fullständig, jag saknar uppgifter som faxnummer och hemsideadress
2007-08-28
MM
det är ett dagis har två barn på detta dagis
2007-08-16
gå där!
jag gick där i sexårs till 5an och jag har aldrig gått i en sån bra skola i hela mitt liv om du ska börja där så gör det du kommer inte att ångra dig!
2007-05-28
jag
Och båda är toppen bra! Några träd finns det väl, och skogen är så nära och det görs många utflykter dit från förskolan. Samt, sommaren är kort...
2007-03-12
personalen
Ville bara påpeka att detta är en förskola ni måste ha blandat ihop oss med Malma skolan.
jag grå på denna skola, jättetrevligt och fräsht inomhus, trevliga personer, god skolmat