Omdömen om Vaksala Trafikskola AB
2011-02-23
Ola
Jätte nöjd med Vaksala trafikskolans utbildning och lärarna som jobbar där.
Tack för all hjälp jag fick av er.
2011-02-17
Josefine L
Tack, och tusen tack till alla er på Vaksala Trafikskolan. Jag hade aldrig klarat mitt körkort utan er.
2010-08-06
Josefin
En fräch lockal med en trevlig receptionist.
oerhöer pedagogiska och snälla trafiklärare.
Mkt bra pris till dess perfecta körkorts utbildningen.
2010-05-31
Vaksala har mkt duktiga och trevliga lärare och super bra och lätt körda bilar.
2010-05-31
Vaksala är bästa trafikskola i uppsala
2010-04-26
es
Seriösa lärare, bra utbildning, trvliga persona , bra pris.
2009-09-27
Handledarutbildningen på vaksala trafikskola är under all kritik. Tempot är lågt och undervisningen mycket opedagogisk. Innehållet känns inte relevant för vare sig elev eller handledare. Få konkreta råd och användbara tips gavs. Mycket av tiden gick åt till lärarens meningslösa historier ur verkliga livet som hade mycket liten koppling till en handledarutbildning. Lärarens åsikter om kvinnor och bilkörning känns förlegade och direkt opassande.
Jag tycker att Vaksala trafikskola va riktigt dåligt, jag bokade 5 lektioner på en gång och fick då Mats som lärare. Enligt honom så kunde jag knappt köra, man fick ingen positiv feedback överhuvudtaget och enligt honom skulle jag behöva massor med lektioner. Va riktigt missnöjd med honom som lärare så jag vände mig till Nordlanders trafikskola istället och fick där världens bästa lärare Kalle. Efter två lektioner tyckte han att jag va redo för uppkörning men för säkerhetsskull tog jag tre lektioner till. Klarade uppkörningen på första försöket så det va ju tur att jag böt trafikskola för annars hade jag säkert fortfarande inte haft körkort än och det hade kostat mig hur mycket som helst.
Rekommenderar inte Vaksala trafikskola till någon.