Tellus Cykel- & Motor AB

Omdömen om Tellus Cykel- & Motor AB

2011-10-14

Johan

Den perfekta grannen!

Trevliga, kunniga och alltid hjälpsamma människor, även när det kommer till uppdrag som inte är direkt cykelrelaterat. De fixade min barnvagn för en spottstyver, mina hoppande växlar på hojen och resultatet var perfekt.

2011-09-19

Joakim

Fantastisk service och bra kvalité

Tellus cykel har hela tiden fixat mina cyklar snabbt och har bra känsla för detaljer och kvalitet, de har snygga cykeltillbehör som passar även gamla cyklar. De har exempelvis fixat snygga cykelljus och trampor i gammal stil till mina gamla cyklar. Dessutom förvarar dom ens vinterdäck gratis. Har gått dit regelbundet i ca 3 år.

2010-09-14

Bästa cykelbutiken

Alltid 100 % service. Läser av behov tar fram bra alternativ och ger bästa möjligheter till bästa cykelköpet för just mig. Mycket hög kvalité också på cykelutbudet. Har köpt cyklar under 15 års tid här, kommer alltid tillbaka.

2010-02-14

Robert

Riktigt bra butik

Fick punktering i Västberga, rullade in min cykel på Cykloteket i västberga. (Där jag har köpt cykeln) Där kunde de inte hjälpa mig tidigast dagen efter. Personalen kunde dessutom inte svenska utan pratade mestadels engelska med mig.

Fick rulla vidare därifrån och gick förbi Tellus där jag gjorde ett försök innan de skulle stänga. Det var fullt med folk i butiken men ändå så hjälpte de mig så jag kunde cykla hem till Solna. Det kallar jag bra service ! Mycket nöjd.

Sport och fritid
R1000689;Cyklar - Detaljister