Omdömen om Tellus Cykel- & Motor AB
2011-09-19
Joakim
Tellus cykel har hela tiden fixat mina cyklar snabbt och har bra känsla för detaljer och kvalitet, de har snygga cykeltillbehör som passar även gamla cyklar. De har exempelvis fixat snygga cykelljus och trampor i gammal stil till mina gamla cyklar. Dessutom förvarar dom ens vinterdäck gratis. Har gått dit regelbundet i ca 3 år.
2010-09-14
Alltid 100 % service. Läser av behov tar fram bra alternativ och ger bästa möjligheter till bästa cykelköpet för just mig. Mycket hög kvalité också på cykelutbudet. Har köpt cyklar under 15 års tid här, kommer alltid tillbaka.
2010-02-14
Robert
Fick punktering i Västberga, rullade in min cykel på Cykloteket i västberga. (Där jag har köpt cykeln) Där kunde de inte hjälpa mig tidigast dagen efter. Personalen kunde dessutom inte svenska utan pratade mestadels engelska med mig.
Fick rulla vidare därifrån och gick förbi Tellus där jag gjorde ett försök innan de skulle stänga. Det var fullt med folk i butiken men ändå så hjälpte de mig så jag kunde cykla hem till Solna. Det kallar jag bra service ! Mycket nöjd.
2009-08-03
Ellen
Kul att kunna handla cykelhjälm i det egna kvarteret. Jag fick snabb och personlig service och hittade en cykelhjälm som funkar utmärkt för mina behov.
2009-07-02
AF
Hjälper dig med DINA behov, och säljer inte på massa annat.
2009-01-19
Bella
Jag köpte en ny cykel för 6000:- Det var en repa i lacken när jag skulle ta ut den. Det klagade jag på, men de svarade att:-"Det blir repor på en Roll´s Royce också". Kanske det blir, men knappast att det ska vara det när den är ny! Jag fick dessutom betala fullt pris! Dåligt!!!!
2008-01-25
Krycke
Otroligt trevligt bemötande mot kunder. Jättebra service och ger förslag och kostnad på eventuella åtgärder som behövs innan de gör något utöver överrenskommet.
2008-01-16
Anders.
De är trevliga mot kunden och hör av sig om det är något speciellt när de reparerar cykeln. Rekommenderas.
Trevliga, kunniga och alltid hjälpsamma människor, även när det kommer till uppdrag som inte är direkt cykelrelaterat. De fixade min barnvagn för en spottstyver, mina hoppande växlar på hojen och resultatet var perfekt.