2009-07-29
Mjuk och fin är det bästa stället jag har kommit på, Emma är en fantaskis tjej, så snäll och jätteduktig på det hon gör. Hon och hennes produkter har hjälpt mig enormt. Jag kan värkligen rekommendera henne : )
2008-09-18
R
Emma är underbar! Hon är jätteduktig på det hon gör. Hon vet precis vad huden behöver och säljer kanonbra produkter. Dessutom är hon jättesnäll när det gäller tider. Jag hade verkligen stora problem med ansiktet, och gick till olika skönhetssalonger hit och dit, men det var hos Emma jag rtivdes mest. Dessutom brukar hon också ha olika erbjudanden varje månad, t.ex. rabatter på behandlingar eller produkter som hon skickar till mejl. Nu har jag blivit stamkund, för hon vet varje gång vad jag ska ha för behandling och produkter. 100% nöjd!! Rekommenderas varmt!
2008-09-18
R
2008-06-17
Glänsande
Fräscht ställe, bra omhändertagande, kunden i första hand, bra service och fint resultat av ansiktsbehandlingen. Kommer att gå dit fler ggr.Tack!
2008-06-17
ML
Jag kände mig väldigt ompysslad. Emma är väldigt trevlig och hon verkar verkligen veta vad hon gör. Är absolut värt ett besök.
2008-06-06
Nöjd
Emma är underbar, mycket trävlig och duktig på det hon gör. Har hjälpt mig oerhört mycket. Mycket bra behandlingar, produkter och service.
2008-02-25
PA
-Duktig tjej -Mysig lokal -Finns i närheten av bostaden
Mjuk o fin. Hörs på namnet att det är här man ska gå. Har aldrig blivit bättre bemött.
Mysig lokal med underbar personal