Omdömen om Broderstugan HB
2009-07-08
Nöjd!!
Otroligt god mat.
Mycket mat för pengarna.
Trevlig personal med ett lende på läpparna.
Vi kommer att komma tillbaks många,många gånger.
2008-11-07
Palle
... denna krog, som bjuder på högklassig och prisvärd mat, med kanonservice! Jag gick nästan förbi det, men något ledde mig in, låt dig också ledas och förledas. Ett nytt stamställe!
2008-11-02
florence
Broderstugan bär sitt namn kan jag nog tycka. När man först kommer in blir man väldigt varmt mottagen med en leende och glad personal som vägleder en till sitt bord. De gånger jag varit där har jag även kunnat utan problem lägga till eller ta bort något från den valda maträtten. Då jag ej klarar av när maten är för söt eller drickan så har jag fått be om att byta ut vissa saker, och det var inga problem alls. De fixade det godhjärtat och var dessutom snabba. Dessutom har speciellt en av personalen kommit ihåg mitt namn efter första gången och välkomnat mig personligen när jag varit där vilket jag tycker är mycket trevligt. Så detta är stället jag aldrig glömmer då man går därifrån med ett stort och belåtet leende.
2008-10-18
Bra på alla sätt. Platser för runt 40 pers.
2008-09-21
vitvarghon
Här kan man värkligen njuta av god mat!! Har en mag och tarm sjukdom, därför moste jag vara nogran med vad jag äter. Alltid trevlig personal!!!
2007-07-27
flitig bes
mysigt ställe med god mat och bra personal..varmt rekommenderas!
2006-12-25
Sisskan
Verkligen god mat till en rimlig peng! Prova själv!
God mat ,levande ljus , varmt bemötande personal ,helt enkelt ett bra val :)) min sambo & jag är ute och äter minst 4ggr i veckan och uppskattar att njuta av vårt vardagsrum broderstugan.