Laddar...

Just nu 297 064 omdömen

Fler träffar Restauranger Stockholm

Dolce Vita, Restaurang

Tel 08 - 651 51 60, Kungsholmsg. 16, 112 27 STOCKHOLM
3,74 Baserat på 61 röster.

Vad tycker du?

Rejta!

61 omdömen för Dolce Vita, Restaurang:

RSS

2010-02-19

Otrevlig personal

Dålig kvalité på råvarorna. Kanske Stockholms otrevligaste personal. Duger som pizzeria men inte som restaurang. Är helt övertygad att de positiva inläggen här på "Rejta" är skrivet av ägarna till Dolcevita. Ingen normal människa som har besökt en restaurang mer än 5 gånger i sitt liv, kan påstå att Dolcevita är en bra restaurang!

2010-02-01

Ulla

underbar

det bästa med stockholm vi har varit på Dolce Vita i flera år och detär helt underbar rekomeenderas varmt,

2010-01-19

S & V

Ockerpris! Torr mat med 0 smak

Dyra priser. Man förväntade sig ju bra mat för en dyr nyårssupé. Men icke. Torr hummer, torr oxfilé vilket resulterade i kramp i käkarna. Ej färdig potatisgratäng och pojkvännen hittade foliebit i. Glass serverad med FRYSTA bär, gav ingen smak av bären alls.Maten serverades på bl.a vanliga djupa tallrikar (lite mer engagemang borde man ju ha). Men tur att man hade en underbar pojkvän med så man slapp få en helt dålig upplevelse.

2009-09-10

C

En usel sylta 09

En dåligt maskerad sylta som har ambitioner att vara en italiensk restaurang, men kommer inte i närheten. Trång matsal i ett försök att klämma in så många som möjligt med pappersdukar. Desutom var servicen dålig och maten uselt tillagad. Kom hit om ni gillar torr kyckling och smaklösa pastarätter i olika utformningar.Jag förstår var de positiva betygen kommer ifrån, men restaurangen är väl inne och lägger upp dem själva. Alla som jag talar med som varit där delar mitt missnöje.

2009-07-08

Besviken08

Turistfälla - overpriced så det står härliga till!

Pizzeriakänsla med pappersdukar. Tråkiga ingredienser. Helt ok men alldeles för höga priser. Kött + friterad klyftpotatis + färdiga kalla såser - 258 kr!!!! 85 kr för 3 kulor Sia-glass!!! Nej, här borde en varmrätt ligga på 130- 160 kr. Inte mer!

2009-06-03

Är en kock skälv

Det är den bästa pastan jag någonsin ätit.

2009-05-07

Sylta bjuder på "kyckling"

Alldeles för dyrt med tanke på matens kvalité, en sylta rätt och slätt. Scampin kom med slutna musslor och "kycklingen" i pastan hade en konsistens och smak som var så långt borta från kyckling man kan komma. Vidrigt. Snäll och härdad kypare (nervös av ställets brister?) bjöd på kaffe när vår förrätt (vitlöksbröd) inte hann ätas upp innan varmrätterna kom. Han förtjänar ett gott betyg, men maten levde tyvärr inte upp till förväntningarna. Vitlöksbröden var bara fettdrypande, ingen smak av vitlök. Det är ett mysigt ställe (om toalettdörren hålls stängd mot borden som är i "hallen" utanför). Antagligen finns det något samarbete med hotellet tvärs över gatan som ger stället ett "populärt"/"fullbokat" intryck.

2009-04-29

Uselt

Sämsta service jag någonsin upplevt

Servicen på denna restaurang är helt otroligt dålig. Personalen är arrogant, okunnig och otrevlig. Nedan följer ett antal exempel: * En av oss som beställt oxfilé stekt 'well done' fick sin tallrik. Då servitören verkade mycket förvirrad frågade hon om hur köttet var stekt och fick till svar 'Vet inte, du får väl skära i det'. Det visade sig att det snarare var Medium Rare vilket inte verkade bekymra personalen. Hon bytte med en av oss vid ett annat bord som också fått fel kött. * Ingen av oss fick sina tillbehör samtidigt som köttet. Trots tre påminnelser fick en av oss sin potatisgratäng först när han redan ätit upp köttbiten för att undvika att det blev kallt. * När vi klagade på detta sa servitören i en mycket sur ton att 'Jag har bara två armar och två ben'. * En av oss blev nästan utskälld när han bara ville upplysa om att notan i slutet av kvällen skulle vara delad för var och en. Undvik Dolce Vita om du vill ha en trevlig kväll.

2009-04-22

Sebastian

I'm impressed

Awesome restaurant

2008-11-04

Inna

God mat men stimmigt

Jättegod mat och prisvärt. Väl tilltagna portioner. Men stimmigt och liten lokal, därav inte fler stjärnor.

2008-10-27

Camilla

oresonligt

Ville köpa hem en Tropicana Barnpizza (Skinka,Banan, Curry och Ananas) men utan skinka på. Fick till svar att man inte kunde tillverka detta för att det var för många ingredienser på för en Barnpizza... Jag hajjar inte, jag köper inte resonemanget. Om jag som kund är beredd att betala fullt pris men få en mindre pizza - ska det vara så omöjligt??? Jättetråkigt att jag kommer byta pizzeria nu pga av detta. Pizzorna är trots allt goda!

2008-10-19

Thomas T

Bra

Åt oxfilé och potatisgratäng, väldigt gott!!Trevlig personal som var väldigt service inriktade, därav 5 stjärnor!

2008-05-23

Micke

Toppen.....

Har alldrig blivit besviken fast vi har varit där så många gånger en av det bättre i stan ....

2008-04-21

Lars

Lurad

Så besviken Gulasidorna får en att gå till fel ställe...torrare kött får man leta efter

2008-03-31

ANNA

Alldrig Besviken

Har ätit med jämna mellanrum alltid lika bra

2008-02-24

Forca italia

lång väntetid på maten

Skulle överraska min fru som fyllde 50 år, men det blev besvikelse för oss två pga att vi fick vänta på vår mat i minst 1 timme och 20 minuter, sedan frågade vi servitör om när maten är klar? Hoppsan de hade glömt bort oss! Kul! De försökte erbjuda oss genom att bjuda oss på kaffe, men vi tackade nej till det, sedan erbjöd de bjuda oss på efterrätt! Vi ville inte ha dem så kom de glassen ändå som inte såg aptitligt ut. Så vi fick nog och tack vare de två servitören så var vi mycket besvikna på dem. Vi fick ej tala med chefen om detta. Vi kommer aldrig sätta vårt fot där. Adios Doce Vita! Vi går till andra italienska restaurangen som är bättre än dem. Tack för ordet.

2008-02-13

trogen gäst

trevlig personal

trevlig personal. jätte god scampi provencal.

2008-01-28

P

Underbar pasta

Äter där med jämna mellanrum och har aldrig blivit besviken. Mkt prisvärt på alla sätt

2007-12-27

Pittoresk högklass

Maten är väl omhändertagen och bra framförd. Personalen trevlig och tillmötesgående, är inte omöjliga. Allt detta till mycket rimliga priser!

2007-10-22

bra mat

Mycket god mat men för "stimmigt" i lokalen. Svårt att prata med den som satt tvärs över bordet.

2007-09-01

Svensson

Sådär...

Åt där med jobbet. Pastarätterna fick godkänt, men lammet var under all kritik. Maten var troligtvis micrad. Smakade ingenting. Upplägget var "billigt". SKÄRPNING! Tar man 230kr för en rätt så skall den vara perfekt!!!!

2007-08-22

Plysjbjorn

Nordbagger er enig

Var på besøk på denne restauranten for noen uker siden, og er helt enig i de gode anmeldelsene. Anmeldelsene er den eneste grunnen til at jeg valgte Dolce Vita. Hilsen Plysjbjørn, Oslo, Norge.

2007-08-04

kanon

kanon bra ställe med bra priser och super kvalitet occ bra service

2007-07-03

Veronica

Verkligen prisvärt!

Vi var ett sällskap på 9 personer varav nästan alla beställde olika maträtter på menyn och alla var jättenöjda och framförallt mätta! Det enda som inte var godkänt var Lasagnen. Menyn och restaurangen må vara Italiensk, men vi fick reda på att kockarna och personalen egentligen är från Turkiet, som i det här fallet verkar laga Italienarnas mat bättre än dom själva. Nästa gång vi äter där blir vi nog ett mindre sällskap och prövar deras uteservering.

2007-06-08

Marco

Mervärde!

Italienskt, sparsam och trivsam inredning. Italiensk personal av hög klass. Vad ska man till Italien och göra när man kan gå till Dolce Vita. Detta är en sådan restaurang där man alltid får det lilla extra, oavsett vad man beställer. Även om Du bara beställer in vitlöksbröd till förätt är det självskrivet att du även får en stor fräsch sallad till. Maten är underbar och portionerna rikliga, men fortfarande inte överdrivna. Den proffessionella uppassningen av personalen, miljön, maten och de humana priserna får en att känna en svag bris från medelhavet leta sig upp till oss i norr...

2007-05-31

Sofi

Bättre än Italien

Dolce Vita har underbar god pasta med många välsmakande såser! Deras pizzor är också supergoda. Bra mycket bättre än det jag fick i Rom i förra veckan. Husets röda och vita vin med deras egna etikett är gott och smakrikt. Rekommenderar starkt ett besök! Dolce Vita betyder trevlig atmosfär med god och prisvärd mat!

2007-05-30

Expertinna

"Rackarns"

Jag bor på Kungsholmen och precis som andra stockholmare äter jag ute ofta! Blev otroligt överraskad av er lammfilé och den "röda såsen" - den kan man döööö för! Härlig mat! (o jag är kräsen...hihi)

2007-05-07

Ian Zoné

Asbra mat

Underbart, borde utses som världens bästa resturang, borde också få nobelpriset.Mycket God Mat

2007-04-19

Mats

Kanonbra italienare

Riktigt bra mat...man blir aldrig besviken....en perfekt kvarterskrog!

2007-04-17

Helene

Maten

Små portioner, men väl det, då det inte smakar gott.

2007-04-17

maria

underbart

Trevligt bemötande Mycket god mat Rekommeras varmt

2007-04-12

surkoppen

Dålig

Kaffet smakar illa, är det Italienskt?

2007-04-11

Det ljuva livet

Maten är lika ljuv som namnet.

2007-04-08

Bra mat

Bra service

Bra fin pasta Rekommenderas

2007-03-23

pasta

Det var den bästa pastan jag någonsin ätit.

2007-03-02

Mmmmm

Fantastiq

Bästa pastan jag ätit och jag är rätt kräsen....

2007-03-02

Lerica

Älskar maten...

...personalen, lokalen, stämningen! ALLT!

2007-02-27

Helen& Tom

Bäst

En av det bästa i stan aldrig besviken . prima service.........

2007-01-06

Goran

Bra mat

Det var en angenäm upplevelse, kan tänka mig att återvända dit.

2006-10-08

Cilla

Gudomligt

Tack dolce vita för en gudomligt motagande och mat TACK!!!!

2006-09-15

HH

Bra

Bra mat, trevlig personal.

2006-09-03

SOM ALLTID SUPER GOD MAT BRA SERVICE

2006-08-24

Missnöjd

dålig pasta

Pastan var överkokt, såsen för salt och fet/trög.

2006-08-23

Bäst

JAA' Vad säger man i 12 år har vi varit där varje gång vi varit i Stockholm Helt Fantastiskt Vi kommer tillbaka vi från Sundsvall

2006-08-21

vargen

jättegott

Jag åt en kanin. Den var supergod.

2006-07-13

bs

Klockren lunchrestaurang

Bra restaurang att beställa mat från vid lunchtid. Ett av de bättre i stan.

2006-07-06

Johan Wallin

Exelente

Jag arbetar själv som egen företagare med fyra egna första klass restauranger och kock, jag måste medge att bemötandet var superbt och maten likaså. Vad härligt det är med människor som gör detta för att dom älskar att ge av sig själva och framförallt att få människor att njuta av en härlig tid av service, mat och dryck i kombination. Forsätt som n i gör och ni regerar. MVH Krögare Johan

2006-07-04

A

Underbart

Pasta carbonara!! Helt fantastisk!!! Skönt att det finns en resturang som man aldrig blir besviken på, allt smakar bra!

2006-05-18

Den bästa italienaren i stan

Det serveras enbart färsk pasta och dom kan tillaga den också. Mycket bättre mat tror jag inte man kan få någon annan stans.

2006-04-20

s

kanon

god mat bra service, trevlig personal, kommer snart tillbaka

2006-03-27

Osborn

Mycket blandat....

Jag tycker att kvalitéten är mycket ojämn.

2006-03-23

Susanne

Mycket god italiensk mat!

Jättegod mat till bra pris, mysigt, bra hemsida.

2006-03-14

Marianne

Finns bättre italienska restauranger.

Måste tyvär säga att maten inte tillagades med känsla vid de tre tillfällen vi varit där. Pastan t.ex hade kokat för länge. Nej, det fattas något för att det skall bli en superbra italiensk restaurang.

2006-03-08

Håkan

Bra italienare

Bra och vällagat, trevlig personal och vettiga priser. Helt OK

2006-03-08

Salle

Goda Pizzor

Bra indelning med pizzerian separat för sig. Pizzorna håller hög klass men maten i övrigt sänker betyget.

2006-03-01

fathi.salih

bra

men i visa tillfelen är den dåligt annrs gillar jag den den är värdigt 5 stjäner av mig

2006-02-28

S.O

Perfekt

Bra med information. Bra att man "vågar" sätta ut priserna. Betalningssätt o s v

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)

Rejta

Dolce Vita, Restaurang

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)