Egmont Tidskrifter AB

Omdömen om Egmont Tidskrifter AB

2011-10-23

Jessica

Vansinne - Betala för att säga upp prenumerationen

Jag har prenumererat på Blossom Magazine ett tag (tillsvidareprenumeration) och jag bestämde mig för att säga upp prenumerationen så jag ringde kundtjänst och bad dem avsluta prenumerationen. - Absolut sa kvinnan i Egmonts kundtjänst, men vi kommer skicka en sluträkning för den tidning som är på väg till dig och som du ännu inte har betalat.
- Självfallet, sa jag. Tack för hjälpen. Döm om min förvåning när räkningen kommer, jag ska inte bara betala för tidningen utan också en "Slutfakturaavgift" på 50 kr. Dvs, de tar betalt för att avsluta prenumerationen. De har just försäkrat sig om att jag ALDRIG någonsin igen ska prenumerera på tidningen Blossom, eller någon annan av Egmonts tidningar för den delen. Riktigt oseriöst.

2011-01-24

Ulrika

Extra fakturor efter avslutad prenumeration

Vi gav bort en prenumeration i 3 månader, och en månad senare kommer ytterligare en faktura. Detta kallar dem förnyelse avi, jag ringer och meddelar dem att vi inte är intresserade och att jag vill tas bort ur deras reklamregister.
Tre veckor senare kommer en ny förnyelseavi och 30min i telefonkö kommer jag fram, då är det enbart att kasta fakturan säger de, och även nästa. Jag har nu bett dem ta bort mig ur deras register igen, men det verkar vara mycket svårt för dem.

Bra tidning, men urdåligt system som är baserat på att lura människor att betala faktura efter faktura trots man beställt en tidsbestämd prenumeration. Förbered er på mycket reklam, fakturor och en kundservice som ej är nåbar om ni börjar en prenumeration.

2010-02-03

Joshua

Bra tidningar!

Hemmets Journal, Får Jag Lov och Nära - bra tidningar med mycket läsning! Bra kundservice, men lite dyra priser.