Jättesmidig online-bokning av biljetter. Man betalar enkelt med kort och hämtar ut biljetterna med samma kort man betalade med på plats innan föreställningen börjar. Jag tycker fortfarande att Cosmonova håller hög klass efter alla dessa år, och filmerna är väldigt välgjorda och bra dubbade till svenska (vilket är ganska ovanligt). Salongen är för övrigt väldigt fräsch och känns väldigt väl underhållen. Det enda minuset är att biljetterna kunde varit lite billigare med tanke på att filmerna bara är ca 25 minuter.