Palmstadens Bil

Omdömen om Palmstadens Bil

2011-11-29

Anders Hansson Trelleborh

aldrig haft problem

Har köpt två bilar av Palmstadensbil,visserligen "bara bilar i 15' kronors klassen,och då kan man inte förvänta sej felfria bilar,men vi har kört bilarna i 4 resp 2 år utan att lägga en krona på dom,och besiktigat dom utan problem. Skulle utan tvekan köpa bil där igen när det blir aktuellt.

2011-05-28

irriterad

inte ärliga

ringde 2 gånger för att kolla bilens skick pga av att jag hade 27mil att köra enkel väg.sa att den va fri från rost.väl framme hittar jag rost hål i trösklarna mm.mm.jag rekommenderar att inte handla där!!!

2011-04-03

Plutten

håller inte vad dom lovar

Köpte en bil och dom skulle fixa till den först men det gjorde dom inte....har en kompis som var intresserad av en bil men dom ville han skulle köpa utan att provköra...!!! jag rekommenderar inte att man köper bil där.

2011-03-06

aldrig mer

oseriös

köpte en bil till överpris som rasade i motorn efter två dagar ,företaget helt utan intresse att över huvudtaget göra något för att hjälpa tvärtom erbjöd reperation dyrare än någon annanstans för att försöka tjäna ännumera pengar på mej ,jag rekomenderar ingen att köpa bil här.

Bil, båt och motor
R1000588;Bilar - Begagnade