Omdömen om Malmö Flytt- o Möbeltransport
2012-04-09
Jag har flyttat ganska mycket och anlitat olika firmor. Denna gång fungerade allt perfekt. Det gick snabbt och var väldigt prisvärt. Dessutom är grabbarna väldigt trevliga :-) Bra och flexibel service. Kan verkligen rekommendera!
2011-12-30
Taylor and Naimy
We hired Roger to take our old furniture to the dump. Roger and his co-worker moved the items out very quickly and for a fixed rate. They were friendly and professional. We will hire them again for sure.
2011-08-07
Anders Johansen
Vänlig service, snabb flyttning, bra pris, inga problem.
2011-05-02
Flytt från Malmö till Jönköping. Smidigt, serviceminded. Allt kom fram i bästa skick.
2011-03-07
Anita
Vill ge denna flyttfirma de varmaste rekommendationer! Trevliga, omsorgfulla med möblerna, håller tider och priser som överenskommet. Fick två mycket tunga och för mej värdefulla möbler flyttade från Malmö till Bålsta och allting blev perfekt, känner mej mycket nöjd och glad. Kommer definitivt att använda mej av dessa killar igen vid nästa flytt.
2011-02-26
Emma
Jag har anlitat denna flyttfirma två gånger, en gång för flytt inom Kristianstad och nu senast för flytt från Kristianstad till Malmö. Båda gångerna har de varit prisvärda, punktliga, otroligt trevliga och effektiva. Rekommenderas definitivt och behöver jag en flyttfirma igen är Roger mfl. de jag kommer att höra av mig till.
2011-02-23
Allt funkade suveränt - kontakt, offert, packning, flytt och lossning. Vi flyttade mellan Sthlm och Malmö. Trevliga och bra att ha att göra med, kan bara rekommenderas!
2010-09-13
Stockholm-Kristianstad
Flexibla, punktliga, ansvarsfulla, trevliga att ha att göra med. Rekommenderas varmt.
2010-03-08
Lars
Mycket otrevlig. Allmänt inte rädda om möblerna ,slog i dörrarna flera gånger med många märken som följd.
Nä fy för dom.
Hej Lars ! Både du och vi vet mycket väl att du inte är en av våra kunder - säkert ingen annan flyttfirmas heller. Detta omdömet och flera andra som tagits bort är polisanmälda och kommer att utredas. / transportansvarig
2010-02-20
Jocke
Har haft mycket med Roger och dom andra på Malmö Flytt. Kanonkillar det dom inte kan inom flytt är inte värt att kunna.
2010-01-04
Nöjd kund
Använde dem för att flytta från malmö till genarp samt att lagra möbler. Det var en hel del lådor, piano och möbler. Allting kom fram oskadat och placerades i de rum vi ville. De kom på utsatt tid och deras tidsuppskattning om hur lång tid flytten skulle ta visade sig stämma bra.
Stort tack till roger och riddaren
2009-12-29
Missnöjd kund
Oproffsiga, gjorde flera märken i möbler, gjorde av med detaljer till möblerna. När vi började klaga blev de helt plötsligt väldigt otrevliga. Dagen efter hade de "plötsligt" skadat sig i både knän och rygg, vilket de inte sa något om den dagen när de var hos oss.
Skador: Gavellist till Ikeasäng endast nitat med två små nålspik lossnade med skada till följd. 1 st knopp till vitrinskåp togs bort av oss för att inte spräcka glas - men slarvades tyvärr bort. Skada reglerad kontant vid flytt (21 dec -09) och knopp inköpt på annandag jul och levererad till kund samma dag..
Vid inflytt påpekade vi att flera incidenter med halkning skedde vid éntre. Vi bad om saltning då det var mycket halt och de hade tunga möbler men kunden vägrade då de verkade mest bry sig om de nya golven i huset.
Aggressivt telesamtal Juldag från kund med krav om leverans av knopp trots att Ikea var stängt. Även mail på Nyårsafton från kund med fråga om knäskada anmälts. Vi flyttade ut kund från gamla huset/magsinerade/körde ut till nytt hus med deb. 10 timmar. Trots mindre reglerad skada verkar kund missnöjd ?? Vår mailkorrespondens där vi önskar dem lycka till i nya huset finns sparad om någon kund önskar se detta - / transportansvarig
Mer än missnöjd
En total besvikelse över företaget. repade flera möbler, slarvigt lastat almänt otrevliga Inget jag rekommenderar andra att anlita.