Piccolo Pub

Omdömen om Piccolo Pub

2011-08-04

nicolai

på gränsen..

Maten låter bättre på pappret än vad det smakar..

Ät här om du vill bli mätt till ett rimligt pris..
Smaksensationen uteblir helt. Buffén är oftast ljummen,
inte ok!

2011-06-19

Arbetaren

God mat

God mat, mycket o välja på. Trevlig personal. Potatisen har inte vart ordentligt genomkokt ett par gånger, annars allt bra!

2009-12-08

Gäst nummer 17

Mycket dålig stil !

Har märkt två allvarliga saker det senaste halvåret under 2009.
Brist nummer ett är att kockarna som jobbar i köket, tillagar maten på olika sett, vilket är katastrof, eftersom om du äter vid fel tillfälle så smakar maten inte direkt bra, den är bla vattnig.
Brist nummer två är att om du ringer och beställer mat för en person och sedan hämtar den, så är det inga problem förutom kanske att portionerna har blivit mindre, vilket säkert beror på finanskrisen i någon grad. Men om du beställer två eller fler rätter för hämtning, så sker det en drastisk minskning av maten. Så mitt tips till alla som beställer hämtning av mat, är att inte beställa mer än en portion dvs en rätt, för annars blir du lurad, och har du tur så jobbar också rätt kock, och då smakar maten mycket mycket bra. Jag vet vilken av kockarna som lagar maten bra, men jag vill inte hänga ut någon här på internet och behåller den informationen för mej själv som respekt för restaurangen och personalen som i övrigt är toppen.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger