Kategori: Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Ale Veterinären AB
2010-11-23
Linda
Har nu varit på denna fina klinik ett flertal ggr. Lugn och trevlig miljö med en tillmötesgående och
serviceinriktad personal. Veterinären ringde efter några dagar och hörde hur behandlingen gick, jätte
bra tycker jag.
2010-08-04
Therese med Theo å Sixten
Helt enkelt den bästa veterinärstationen som jag varit på. Bra och vänligt bemötande. Tar sig verkligen tid med både djurägare och djuret. Har alltid varit nöjd när jag varit där med både min hund och katt. Finns inget att klaga på! :)
2009-11-11
Fick vänta länge och det kändes inte som om man brydde sig om mig och mitt djur!
2009-06-28
Rocky
Underbara, lyssnar på hela sjukdomsbilden, frågar mycket, tar sig tid med djuret. Ett mycket proffisionellt bemötande och Ärligt.
2009-04-22
T
Ska jag någonsin återkomma till Ale Veterinären, så ska samtliga anställda sänka ljudvolym på sina röster med 50 dB. Hur kan man tro att ett redan skärrat djur mår bättre av en röst på en styrka av 100 dB? Kan låta som onödigt klagomål, men det är inte personalen som sitter i buren och hyperventilerar, och lite mer respekt än tidigare visat kan man nog uppoffra för kunden.
2009-02-09
eva h
Lättillgänglig veterinärklinik. Sympatiskt bemötande i trevlig miljö. Personalen mycket serviceinriktad! Återkommer gärna!
2008-11-25
Sigge
Fick boka tid väldigt snabbt och fick julklapp efter sprutan!Mjauuuu IL BE BACK!!!!
2008-11-06
M & J
Vi fick oproffessionellt bemötande när vi skulle beställa tid för valpkurs. De hade ingen förståelse för att en liten valp inte är särskilt lydig och verkade mest tycka att det var jobbigt att vi tog med henne in för att få vänja sig vid omgivningen. Varför skulle vi behöva en valpkurs om vår valp varit "färdigdresserad"? Vi kommer inte att gå dit mer!
Vi har blivit bra bemötta av de flesta sköterskorna och alla veterinärer. Proffsigt och personligt.
MEN det är en sköterska som ofta sitter i "kassan" som är otrevlig. Flera gånger har jag blivit utskälld för att jag inte gör som hon tycker, att jag är ansvarslös och inte förstår mej på det viktiga. Dessutom skrämde hon upp dottern när kaninen skulle kastreras, att djur kan dö vid operation. Även om det är sant ska man inte säga det till ett barn. Flickan var övertygad att kaninen var död tills vi kom hem med den igen.
Dessutom har kvinnan i fråga en stark, gäll och olustig röst som hon använder för att få sin vilja igenom.
Som sagt, av övrig personal har vi blivit mycket väl bemötta!