Ale Veterinären AB

Omdömen om Ale Veterinären AB

2011-08-09

Camilla

Både och ...

Vi har blivit bra bemötta av de flesta sköterskorna och alla veterinärer. Proffsigt och personligt.
MEN det är en sköterska som ofta sitter i "kassan" som är otrevlig. Flera gånger har jag blivit utskälld för att jag inte gör som hon tycker, att jag är ansvarslös och inte förstår mej på det viktiga. Dessutom skrämde hon upp dottern när kaninen skulle kastreras, att djur kan dö vid operation. Även om det är sant ska man inte säga det till ett barn. Flickan var övertygad att kaninen var död tills vi kom hem med den igen.
Dessutom har kvinnan i fråga en stark, gäll och olustig röst som hon använder för att få sin vilja igenom.
Som sagt, av övrig personal har vi blivit mycket väl bemötta!

2010-11-23

Linda

Bra, bra, bra!

Har nu varit på denna fina klinik ett flertal ggr. Lugn och trevlig miljö med en tillmötesgående och
serviceinriktad personal. Veterinären ringde efter några dagar och hörde hur behandlingen gick, jätte
bra tycker jag.

2010-08-04

Therese med Theo å Sixten

Helt enkelt bäst!!!

Helt enkelt den bästa veterinärstationen som jag varit på. Bra och vänligt bemötande. Tar sig verkligen tid med både djurägare och djuret. Har alltid varit nöjd när jag varit där med både min hund och katt. Finns inget att klaga på! :)

R1002523;Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande

Fler veterinärer - leg.: privatpraktiserande i Alafors