Omdömen om a mano
2011-07-14
M.S.
Åt där för flera år sedan och blev väldigt nöjd. Gjorde nyligen återbesök och kunde tyvärr konstatera att en stor del av menyn var densamma (lite tråkigt) men maten sämre. Köttet alldeles för välstekt och smakerna rätt tråkiga. Det smakade helt okej, men definitivt inte värt sitt pris. Servicen var bra (även om den var mer engagerad och informativ förra gången) och stämningen på restaurangen god. Ett plus i kanten för att man bjuds på en aptitretare före maten!
2011-05-21
Jeffy
A Mano är en högklassig restaurang som passar alla som älskar mat. Fantastiska råvaror och ett ypperligt vinförråd. Tack för alla upplevelser!
2011-04-18
Lina
A Mano är min favoritrestaurang sedan flera år tillbaka, även jämfört med mina restaurangbesök i andra länder i Europa.Toppenbra mat och trevlig personal!Rekommenderas varmt.
2011-02-15
Emma
Hur Ludvig här nedan kan betygsätta med en 1:a och kalla stället för "hyfsad sylta" är minst sagt underligt. Jag har ingen som helst personlig anknytning till "A Mano" men är mycket nöjd med deras service och mat. Bara en sådan sak som att man utan kostnad bjuds på en jättegod liten hummersoppa samt bröd och färskost medan man väntar på förrätten, måste väl ge ett plus i kanten. Jag har ätit på många restauranger i Stockholm och Göteborg som legat i samma prisklass och kan verkligen inte hålla med Ludvig om att de varit av en annan klass än A Mano. Dessutom ligger A Mano på plats 69 i "White guide" över restauranger i hela Sverige och det är verkligen inte dåligt. Men Ludvig kanske har varit för mycket i Berlin och Paris och helt missat vad den vita guiden är för något...
Jag kan varmt rekommendera ett besök hos A Mano!
2010-12-04
Ludvig
För Örebro mått så är stället okej! Men långt i från världsklass som någon skriver... Förmodligen är hälften av inläggen skrivna av folk som har anknytning till syltan, därav superlativen. Jämför man restaurangen med krogar i Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, Berlin ,Paris osv så hamnar de extremt långt ner på skalan...
2010-09-23
roger
tragisk mat upplevelse där man serverades smaklös halvfabrikat pasta (samma som på ica)
2010-08-17
mårten
När jag går ut och äter går jag till Amano i örebro men det känns som det har varit samma meny i 5 år nu det byts lite tillbehör men det är samma smaker bättre kan ni, daxs att byta kock kanske, super bra service..
2009-08-01
Mp
Riktigt bra mat, bra service, trevligt och väldigt bra personal!
2009-06-18
Jeffy
Otroligt hög klass på mat, vin och service. Att gå till A mano är en upplevelse för alla sinnen!! Det enda negativa är väl att stolarna inte är så fullt bekväma som man önskar...
2009-02-11
:-)
Alltid god mat, service och ett STORT engagemang.
2008-06-03
DT
Alltid bra service, trevlig miljö, kunning och trevlig personal och framför allt hög klass på maten!
2007-05-31
M
Jag ringde just och bokade bord! Det besvarades med "Tusen tack för din beställning". Det är "servicemind".
2007-05-08
J Juvonen
Ännu en underbar middag serverad av den trevliga och kunniga personalen på Amano. Kan dock vara svårt att få tag på bord om man är sent ute. Men maten är väl värd varje krona.
2007-03-16
TS.
Fantastisk service och absolut toppklass på maten en helkväll för alla sinnen.......Rekomenderas.
2006-11-29
Annalena
Vi var 10 st som åt avsmakningsmenyn samt vinpaketet och det var helt enligt våra förväntningar!
Den personliga servicen var * * * * *
2006-10-30
Karina
Det var otroligt god mat och mycket bra personal.Helt klart det bästa ställe jag ätit på!
2006-09-29
Helt klar den bästa restaurang vi ätit på i Örebro. Trevlig, kunnig och serviceinriktad personal. Inga problem att göra små ändringar i menyn om man ville.
2006-06-04
MH
Bra service av kunnig och serviceinriktad personal som har lite humor och känsla. Maten är suverän och kompletteras av ett bra dryckesutbud. Priserna är dock i paritet men värt det ett par ggr per år.
2006-05-21
KS
Helt klart bäst i stan!
Lagom stort, väldigt mysigt. Underbar meny!
Trots hårstrå i efterrätten blir det en solklar 5:a.
Väl värt ett besök!
Maten var kall och smaklös tittade in i deras öppna kök skitigt och orakad smutsig kock, byt kock ni kan bättre.