Vald plats Nacka Välj ort

Omdömen om a mano

2012-01-29

Johan

inte bra.

Maten var kall och smaklös tittade in i deras öppna kök skitigt och orakad smutsig kock, byt kock ni kan bättre.

2011-07-14

M.S.

Mediokert, tyvärr.

Åt där för flera år sedan och blev väldigt nöjd. Gjorde nyligen återbesök och kunde tyvärr konstatera att en stor del av menyn var densamma (lite tråkigt) men maten sämre. Köttet alldeles för välstekt och smakerna rätt tråkiga. Det smakade helt okej, men definitivt inte värt sitt pris. Servicen var bra (även om den var mer engagerad och informativ förra gången) och stämningen på restaurangen god. Ett plus i kanten för att man bjuds på en aptitretare före maten!

2011-05-21

Jeffy

Fantastiskt!

A Mano är en högklassig restaurang som passar alla som älskar mat. Fantastiska råvaror och ett ypperligt vinförråd. Tack för alla upplevelser!

2011-04-18

Lina

Sveriges (Europas?) bästa restaurang!

A Mano är min favoritrestaurang sedan flera år tillbaka, även jämfört med mina restaurangbesök i andra länder i Europa.Toppenbra mat och trevlig personal!Rekommenderas varmt.

2011-02-15

Emma

Trevligt ställe med god mat!

Hur Ludvig här nedan kan betygsätta med en 1:a och kalla stället för "hyfsad sylta" är minst sagt underligt. Jag har ingen som helst personlig anknytning till "A Mano" men är mycket nöjd med deras service och mat. Bara en sådan sak som att man utan kostnad bjuds på en jättegod liten hummersoppa samt bröd och färskost medan man väntar på förrätten, måste väl ge ett plus i kanten. Jag har ätit på många restauranger i Stockholm och Göteborg som legat i samma prisklass och kan verkligen inte hålla med Ludvig om att de varit av en annan klass än A Mano. Dessutom ligger A Mano på plats 69 i "White guide" över restauranger i hela Sverige och det är verkligen inte dåligt. Men Ludvig kanske har varit för mycket i Berlin och Paris och helt missat vad den vita guiden är för något...
Jag kan varmt rekommendera ett besök hos A Mano!

2010-12-04

Ludvig

Hyfsad sylta!

För Örebro mått så är stället okej! Men långt i från världsklass som någon skriver... Förmodligen är hälften av inläggen skrivna av folk som har anknytning till syltan, därav superlativen. Jämför man restaurangen med krogar i Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, Berlin ,Paris osv så hamnar de extremt långt ner på skalan...

2010-11-04

barbro

skitdåligt och dyrt

tok dyrt och smaklöst....

2010-09-23

roger

Tragiskt

tragisk mat upplevelse där man serverades smaklös halvfabrikat pasta (samma som på ica)

2010-08-17

mårten

samma mat

När jag går ut och äter går jag till Amano i örebro men det känns som det har varit samma meny i 5 år nu det byts lite tillbehör men det är samma smaker bättre kan ni, daxs att byta kock kanske, super bra service..

2009-10-08

världsklass!

Helt otroligt god mat, kunnig, engagerad och trevlig personal!

Nöje och kultur
R1000059;Catering