Omdömen om MacSupport
2008-11-02
tommy
tar lång tid att få hjälp och personalen är väldigt nochalant. Rekommenderas ej.
2008-10-31
iMac
Har bara gott att säga om Macsupport, man blir alltid trevligt bemött oavsett om man bara kommer in för att fråga eller om man köper en dator. Klart värt att åka 3 mil enkel resa för att handla där!
2008-05-28
Mattias
Lämnade in min skadade dator, fick otroligt bra och snabb hjälp med alltifrån att kolla hur pass allvarlig skadan var till att föra över information från den gamla datorn till den nya. Mycket trevlig och kompetent personal som vet hur man ska hjälpa kunder. Kommer absolut att köpa datorer från er igen.
2008-02-07
Mac, NO WAY
Försökte få hjälpande instruktioner om hur man kopierar musikfiler från i-tunes i min stationära dator (som ska skrotas) till I-tunes i min nya lap-top (HP). Pratade med en av säljarna i affären (som livligt kommunicerade med en annan säljare), bägge gjorde ett väldigt förvirrat intryck att lyssnade över huvudtaget inte på vad jag sa (Det ända dom gjorde var att snöa in på sina Mac produkter). Efter mycket om och men så avslutade ialla fall säljaren med följande ord "om du lämnar tillbaks din PC och köper en Mac så ska vi hjälpa dig". Har dock 2 stycken Ipods hemma med diverse tillbehör. Om jag ev.köper några mer apple produkter i framtiden så tänker jag ialla fal inte göra det på "Gökboet" på Vasagatan i Västerås. Kompletta .......
2007-09-13
Emma
Exklusiv butikslokal men en massa snygga prylar! Trevlig och kompetent personal både i butiken och på servicen.
2007-06-14
Macbook
Jag tycker personlen verkar ointresserad i stora delar.
2007-06-13
J&D
Sättet som detta företag marknadsför sina produkter är skamligt. Vad man tror är en dator utan problem är en dator med mer problem innan och dessutom 10 ggr svårare än en vanlig PC, både att uppgradera och använda. Tyvärr uppväger den "innovativa" designen dessa problem, och för att tillägga kostar datorn mer än vanligt. Om man gillar dessa produkter har man troligen inte öppnat kartongen än...
2007-06-08
Jonas
När Apple lanserade nya modeller av sin MacBook och samtidigt sänkte priset med nästan 4000:- på förra versionens värsting, ringde jag till butiken. De sa "Självklar så har vi en svart Macbook hemma. Ska jag reservera den till dig?" Sagt och gjort. Tre timmar senare var jag på Mårtenstorget och hämtade datorn. Suverän service. Tack MacSupport!
2007-05-08
Mic
MacSupport/Inga Problem, skulle de kunna heta. Löser det mesta inom vissa gränser och alltid till justa priser med snabb leverans.
2007-03-24
utroligt dårligt personale
Som titeln säger. Helt underbart.
Personalen är super Goa och trevliga. Snabba köp och bra priser. Prut möjlighet och kvalite är pricken över iet