mStore

Kategori: Datorer - Tillbehör

Omdömen om mStore

2012-01-29

Fruktansvärd personal

Uruselt bemötande, de är verkligen snorkiga och otrevliga i butiken... Speciellt två utav killarna, NOLL servicekänsla! Dessutom är de otroligt hånfulla och verkar inte greppa vad det är de jobbar med, snälla någon, de är ju inga akademiker direkt...

2012-01-31

Hej Anna, tråkigt att höra att du fick en sådan upplevelse. Vi på mStore jobbar varje dag med att försöka få varje kund så nöjd som möjligt. Målet är att överträffa förväntningarna och i många fall lyckas vi. Tyvärr måste någonting ha gått otroligt fel i ditt fall och det ber vi så mycket om ursäkt för. Hoppas du ger oss en ny chans att ge dig bättre service. MVH mStore

2011-12-27

Anneli

Uruselt bemötande

Har vid ett flertal tillfällen nu blivit dåligt bemött när jag haft problem med min dator eller Time Capsule. Har även upplevt att andra kunder fått trist bemötande när de kommit in i butiken och haft problem. Kommer definitivt att försöka undvika handla här igen. Däremot fick jag ett fantastiskt bra bemötande när jag ringde in till telefonsupporten för Mac!

2012-01-31

Jag hoppas att vi kan få en chans till att ge dig samma service du fick när du ringde telefonsupporten. Vi jobbar ständigt med att förbättra oss och vill självklart bara ha nöjda kunder. I många fall har vi det och får mycket bra kritik, men med Dig har det uppenbarligen gått snett, och det vill vi be om ursäkt för. Hoppas du ger oss en ny chans. MVH mStore

2011-11-15

Klas E Klas E

Bra service

Har haft några service ärenden och de har klarats av i rimlig tid med tanke på leveranstid av utbytesdelar. Är överlag nöjd.

Kul att höra! Välkommen åter! MVH mStore

2010-01-27

Martina.

Uruselt bemötande o Otrevlig personal!

Börjar nu bli i mycket stort behov av att kunna använda min dator som jag köpt för mindre än ett år sedan. Har ett stort examensarbete att slutföra och har snart inte längre möjlighet att låna en bekants dator. Då jag lämnade in sladden för över 2 veckor sedan fick jag information om att det inte skulle ta längre än 2 veckor, rimligtvis MINDRE än 2 veckor sades det då. Då jag nämnde att jag var i stort behov av att använda min dator för en lång tid framöver och frågade om jag under tiden min elkabel var på service, kunde få låna en. Jag vägrades då få låna en enkel elkabel då jag lämnade in min egna med uppenbara fabrikationsfel. Anledningen till detta var enligt den mycket oförstående och otrevliga försäljaren pga. Mac/Apples policy och pågrund av denna hade han därför inte möjlighet att låna ut någon, trots att jag nämnde mitt behov av att använda datorn för en lång tid. Om detta stämmer, då har Mac en urdålig kundservice som borde förbättras avsevärt.

2010-01-27

Martina

Uruselt bemötande och Otrevlig personal!

Jag har tidigare haft en HP dator där ungefär samma sak hände med min elkabel, när jag lämnade in denna på Siba i Lund var det inga problem och jag fick direkt en helt ny elkabel direkt i butik, dvs. Dom skickade inte ens den förra på någon "service". Min bror är påväg att köpa en dator och jag rekommenderade honom starkt att köpa en IMac men efter det här har jag avrått honom. Trodde att Mac/Apple var mer mån om sina kunder än såhär. Avråder er alla att handla ifrån MacSupport Lund, med deras otrevliga och nonchalanta personal. Det sorgliga är att jag förmodligen kommer få en helt ny sladd, min pojkvän som jobbat med sånt här har gett mig den här informationen, att dessa sladdar aldrig lagas, det är inte ekonomiskt möjligt, då det kostar mer att laga än att ge en ny! Uruselt!

R1000077;Datorer - Tillbehör