St. Michel Restaurang & Vinkällare

Omdömen om St. Michel Restaurang & Vinkällare

2012-02-09

kristine

Väldigt gott

Affärsmiddag med fundining menyn.
Allt var riktigt gott, bra service, lite lång tid mellan rätterna, men ok.
Gillade speciellt desserten.

2011-04-15

Johan Nilsson

Riktigt uselt!!

Har man inte ätit tappas tidigare så kan jag förstå att man tycker att det är OK. Jag har precis varit och slängt över 700sek i sjön!! Jag kommer aldrig mer att äta där och jag kommer att låta mina vänner veta om detta. Maten är helt föt flottig och kvalitén är riktigt låg. Husets vin var god men kostade 89 sek/glas.

2010-10-23

Smaklöst

Åt friterade räkor med någon dipp, champinjoner med vitlök, några räkor med vitlök och champinjonsoppa. Soppan var lite för salt och resten tyvärr väldigt menlöst. Blev besviken på maten, förstår inte att det är så populärt.

2010-10-21

Gourmet

Låång väntan!

Lokalen är mysig och maten.....när den väl kom efter minst en timme....var god, men alldeles för små portioner och inte riktigt varmt.
Fattig meny, speciellt på desserter. Valde San Michel special......ej att rekommendera!

Trevlig, men mycket långsam service!

2010-09-21

Señora

trevlig lokal

har alltid fått mycket god mat och vin väldigt trevlig personal.Skönt med inte för många rätter att välja i mellan, lagom stora portioner. Snabb personal för det mesta och de bjuder till som ex, litet gals likör. Hit har jag gått många gånger och kommer igen:)

2010-06-18

Emma S Emma S

svettodör förpestade vistelsen

Första gången var fantastisk, både service och mat. Andra gången med flickorna fick jag frågan av servitrisen om jag menade chevré istället för chevre. Tredje gånge, ikväll, förpestade kyparen kvällen med sin svettodör. Det räckte att han lämnat notan till sällskapet bredvid, som för övrigt var en full firmfest från Hurva, som beställde tolvor med jägermeister, så hängde odören kvar som en dimma i ca 90 sek efter att kyparen avlägsnat sig. Jag undrar hur det hade varit om vi inte suttit vid fönstret. Denna gången tog vi kaffet någonannanstans. Maten har alltid varit underbar.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger