Omdömen om Pizzabageri o. Restaurang Eldorado KB
2011-02-20
K
Mycket bra pizza, kebab och sallad. Visst lite dyrare men man får faktiskt valuta för pengarna. Har varit kund i 10 år.
2009-07-05
Missnöjd
Dyrt, otrevlig personal som vägrar t ex fixa en barnpizza med köttfärssås fast de säljer lasagne och alltså har köttfärssåsen "klar". En av dom sämsta i Täby.
Hej missnöjd.Här är ägaren på eldorado,vill verkligen tacka dig för din bedömmning.samt vill att innan du bedömmer Pizzerian och personalen,att du inte har fått köttfärssås på din pizza,har du tittat på bbarn menj?i stället för pizza du kunde ha fått barn menj spagetti med köttfärssås.att vi inte gör barn pizza efterönskemål det är en prencip som vi haft så länge i 25 år.tyvärr.om man börjar ändra på det en gång så slutar man aldrig.ledsen att jag var inte där som du kunde ha fått en förklaring.mvh.Zeki ägaren.du är varmt velkommen.
2008-08-16
stammis
God mat med höga priser, fast ändå blir man stamkund. Priserna borde efterlikna konkurenternas = lägre priser. Men vad betalar man inte för en schysst meny med god mat.
Hej stammis.Här är ägaren Zeki som vill tacka dig för bedömmning på rejta.när det gäller höga priser vill förklara dig kort.om jag skulle göra som andra konkurenter att köpa billg rå vara då skulle vi ha lite billigare.dem flesta använder inte den fina råvaran som vi gör.det märker du på smaken.och andra sidan,Hyra,el,vatten,skatter,personalen,underhållningen,material.mm.mm.på senare tid har verkligen gått upp med flera hundra procenter.vill verkligen du tänker över lite.samt velkommnar dig hjärtligt.och tacka ännu en gång.mvh.ägaren Zeki.
2007-09-04
steffe
Bodde flera år på sveavägen nära till, och Eldorado's pizzor var räddare i nöden mera än en gång. Smakliga och stora. Enda problemet var att det kunde vara litet väl långa köer ibland
2007-04-12
pizzafan:P
kan inte säga mer än bara; MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM och värd varenda krona;D;D:D
Hej pizzafan.här ägaren Zeki.som vill verkligen tacka dig så mycket.blev jätte glad och anstränger mig göra den bästa som du får.tack så mycket.mvh.zeki och personalen-.
2006-12-17
emil
mm pizzorna är lite goda och det är nära
Hej emil.vill tacka dig för din bedömmning på rejta.blev jätte glad att du tag dig tid.vi på eldorado i 25 år hade haft samma konsept.aldrig ändrat vårt rå vara sortimentet.vill gärna att du kommer och tar en prov till.dig velkommnar jag helhjärtad.ägaren zeki.
2006-10-22
lsdltk
grym pizza!! och allt annat också
Hej isdltk.tack för din bedömmning.du förtjenar verkligen ett stort tack.vi anstränger oss att vara bra.maten du äter hos oss ska vara värd dina pengar.mvh.ägaren Zeki.samt personalen också vill tacka...du är alltid velkommen.
2006-07-31
s i täby
Hur kan man ta sextio kronor för en pizza, när man inte ens har råd med färska champinjoner och sen ha mage att ta tio kr för sallad till som alltid brukar ingå. Tyvärr blir det inte fler pizzor hos er
hej s i täby.tack för din bedömning på rejta.blev verkligen ledsen,här kommer en förklaring till dig,
Alltså då kostade en pizza 60 kronor,nu kostar vanliga pizzor 75 kronor.på en pizzeria en höjning på en eller två kronor märkes direkt.men på andra livsmedel butiker märker man inget,man har ingen aning vad det kostar egentligen.Vet inte hur gammal du är men har du någon aning hur mycket priserna har gått upp på rå varor?vill att du kollar.Hur mycket hyra,el,vatten,skatt,och personal kostar?mm.mm.mm.
Hur som helst dig velkommnar dig.mvh Ägaren på eldorado.och personalen.
2006-03-12
ante
de har ingen utkörning det tycker jag är fruktansvärt dåligt
vi lever ju 2006
Hej ante.Ursäkta för sen svar.hade inte möjlighet att skicka en svar tidigare,den här tjänsten verkar vara nytt,och vill tacka dig för din bedömmning.att vi inte har utkörning,det vi kan inte.dig velkommnar jag dig en helg så du kan se hurmycket jobb vi har.och andra sidan det är inte så stor efterfrågan på hemkörning.samt det är inte billigt att utföra en sådan tjäst,hoppas min svar förklarar så att du är nöjd.med vänliga hälsningar från ägaren på Pizzeria Eldorado.du är varmt velkommen.
Har provad flera ställen ingen kan bättre som eldorado,har varit kun i 12 år smaken är super på hela sortimentet värd varenda krona.