2007-06-11
I helgen samlades hela familjen på Hennickehammars Herrgård för att fira farfars 80-års dag. Det blev en fantastisk dag med fyra generationer på plats från hela Sverige. Med utsikt över en stilla liten skogssjö tillbringade vi en hel eftermiddag på den vackra terassen och njöt av den omsorgsfullt lagade maten, barnen badade i den lilla skogssjön, vi hörde farfar berätta om när han fick sin guldklocka efter trogen tjänst och vi promenerade på grusgångarna mellan doftande syren. Här fanns ingen stress, ingen press. Bara god och glad personal, björkarnas stilla susning och en omgivning så vacker att vi knappt vågade andas. Rekommenderas varmt! Åk hit med din käresta på tu man hand eller fira med hela släkten som vi gjorde. Ingen stressade oss från matbordet eller hade något emot extra barnbeställningar eller andra önskemål. Allt var som taget ur en film!
Har under mer än 20 år haft Hennickehammar som vårt favoritställe för lunch när vi åkt till/från Grövelsjön/Småland men denna gång (Fredag 9/4)slog det fullständigt slint. Vi kom kl 14.02 buffén stod fortfarande framdukad på serveringsbordet. Damen i receptionen informerade oss: vi stänger kl. 14 . slut. Vad besvikna vi blev, sett fram mot trevligt bemötnde, god mat, härlig miljö.
Belåtna gäster bästa reklamen, missbelåtna gäster sämsta reklamen.