Omdömen om Restaurang Victoria Pub Pizzeria
2010-11-14
Lillen
Ibland blir det rätt, ibland fel med de små tilläggsbeställningarna men det är förbaskat god mat. Troligtvis den tyngsta rullen i Sverige! Ps Jobba inte ihjäl dig Peter, gör det du är duktigast på och som du finner mest intressant.! Riktigt bra provningar på öl o Whiskey mm.
2009-10-29
nöjd gäst
Jag och min sambo åt där igår, och har definitivt INGET att klaga på. Servicen var super, maten världsklass! Rekommenderas varmt.
2009-10-19
Före detta
Man beställer pizzor med sås på...... vad får man? UTAN SÅS SÅKLART!! Kommer hem med kebab i bröd....ingen sås i,,, :(. Varför ska vissa drabbas hela tiden? Hur tydlig man än är i telefonen så får man inte det man beställt!! Bryr mig inte om vad Ägaren har för principer ( så brukar vi inte göra ) Han har helt egna principer... de får han och da andra ha. Men man vill ha det man beställer//// de är väl det man betalar för?
Och oftast när jag hämtar mat där tycker jag det verkar rörigt ända tills ägaren kommer dit.... + Till ägaren för det) Men lika för....nat sitter en del och väntar på menyerna typ 30min..... E de klokt???? Ordning och reda.... Gör det man beställer så ska de nog bli mykt bättre omdömmen från mig med!!!
Självklart ska man få det man beställer. Det vi har valt på restaurang victoria är att allltid oavsett om man äter i restaurangen eller om man ta med hem är att ge sås vid sidan omi en burk.. Detta för att vare sig såsen ska bli fel då vi har 5 såser att välja mellan och att någon ska få för mycket sås, därför får kunden själv hälla på såsen. Det handlar inte om princip utan att underlätta att göra rätt. Det enda vi lägger sås i är Kebabrulle i och med att den är rullad och därmed försluten.
Men nu när du som kund har uppmärksammat detta så skulle jag vilja be dig om att vare övertydlig vid betställning nästa gång om att du önskar sås på pizzan och inte vid sidan om i och med att det är så viktigt för dig. Detta så att vi kan göra rätt och därmed höja ditt omdömme och ge full pott
Allt rätt. Kanonkäk, trevlig miljö och bästa tänkabara service. Krögaren kan rekomendera både vin och öl till maten vilket passar perfekt. Detta grillspett och denna snitzel hör till det bästa vi har ätit. Finns ingen restaurang i ronneby eller karlshamn som slår detta. Rekomenderas helt klart