Kategori: Trädgårdsmaskiner, -redskap Mopeder
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Harrys Cykel & Motor
2009-09-07
pw
Javisst personalen är inte sprudlande, men de är kunniga,och vet vad de gör. Nu för tiden är det bara köp och släng. Men på Harrys säljer de bra produkter som man kan få fixade om något krånglar. Hellre kunnig och tyst än någon som inte kan annat än att babbla massa skit.
2009-07-22
Suck
Man kan undra hur de över huvud taget kan ha jobb (deras egen uppgift) med det bemötandet man får i telefon. Förmodligen jobbar de dygnet runt, för så grinig kan man inte vara om man sover på nätterna.
Kanske dags att fundera på normalt hyfs och hur de själva skulle vilja bli bemötta som kund.
2009-04-12
fy faan
Kass mot kunder och dålig service,
De var otrevliga och helt ointresserade,
Fast jag hade bokat tid.
Lyckligtvis finns det andra verkstäder som är proffsigare och mer serviceinriktade som vi nu lämnat in mopeden till.
2008-11-26
Nöjd kund
Oavsett om det gäller cyklar, mopeder, gräsklippare, röjsågar eller motorsågar har Harrys ett bra kvalitativt sortiment och en mycket bra efterservice. De är mycket kunniga på sitt område och trevliga att ha att göra med. Bra råd får man gratis. Få firmor kan gamla cyklar och mopeder som Harrys. Dit går man med glad både till och från.
2008-11-23
Bamse
Här har jag alltid fått bra råd för hur jag ska felsöka och delar har aldrig verit något problem att få tag i även fast det är gamla saker.
2008-06-17
P J
Hade bokat tid för att lämna in sonens moped, väl där fick jag ett väldigt dåligt bemötande mycket oproffsigt. De var otrevliga och helt ointresserade att hjälpa till fast jag hade bokat tid samt förklarat vad som behövs åtgärdas över telefonen. Det var bara att lasta in mopeden på kärran och åka hem. Lyckligtvis finns det andra verkstäder som är proffsigare och mer serviceinriktade som vi nu ska lämna in mopeden till.
Jag bor 5 minuter från Harrys och jag har besökt dem ett flertal gånger. Det känns alltid som att man är påträngande när man kommer dit. Som den där jobbiga grannen som alltid ringer på och ska låna en kopp socker precis när man har gått och lagt sig. Jag åker numera hela vägen till Fruängen kollektivt för att köpa delar och service.