Omdömen om Via bilservice AB
2011-08-23
Camilla
Via Bilservice låter en komma fort för att lyssna av vad problemet är, ibland löser det sig direkt med en enkel åtgärd, ibland får man lämna in bilen. De känns som en del av familjen som man kan prata med. De är duktiga. Perfekt Bilservice för den som inte kan motorer själv!
2010-04-07
RS
Har servat min Fiat hos Via varje år i 10 år. Det finns en anledning till det, bilen fortfarande "som ny".
2010-01-04
Type-R
Här får man alltid service. Den underbara känslan av "det behöver inte vara så jävla svår" är underbar. Fått hjälp med både stora och små problem och alltid spotless. det är en förjd att för en gångskull komma till en bilmek som fattar vad det handlar om!
2009-10-05
Lars Laxå
Nu fick jag hjälp igen över tel samt bilder som jag skickade på 5ans växeldrev som brukar spöka på fiat husbilar. De kollade på bilder och jag fick svar direkt som tur var såg allt bra ut och jag kan nu planera sommaren 2010 utan bekymmer på vägen.TACK via för en bra service.
2009-07-09
Lars Laxå
Fick mkt bra tips och och ider då jag hade problem med startspärren på min husbil.mkt trevlig mekare som hjälpte till trotts att de inte skulle tjäna något på mig.Säger bara Tack min semester är räddad.
2007-03-16
A Romeo
Kunniga, snabba och lätt att få verkstadstider. Alfa kanske är ett uddamärke, och VIA-Bil är garanterat en udda verkstad, där kunden står i centrum och det har jag aldrig varit med om det tidigare på andra märkesverkstäder.
2007-03-06
Oliver
Jag måste verkligen säga att dom görde sitt jobb med fem plus det gick snabbt ingen trams duktiga personal allting gick som man hade önskad sig.
2006-12-04
Sia
Bättre när de hade Mazda (som jag har)
Har anlitat dem många år och alltid varit nöjd
2006-05-11
Punto
Snabb och bra service och hade en lånebil. Så jag tycker att allt sköttes utmärkt.
Hos VIA bilservice får jag alltid hjälp med det jag ber om ? och lite till. Det gäller allt ifrån att hitta bra vinterdäck på blocket till att de kommer och hämtar bilen på min parkering om jag
Priset känns alltid ok, riktiga människor som man kan prata med och som alltid tar sig tid att förklara problemet så att jag förstår.