Omdömen om Hongthai Restaurang
2008-11-24
Dålig mat. Har blivit sjuk två av fem gånger. Oengagerad på gränsen till otrevlig personal. Beställde in vin. Flaskan slängdes fram på bordet och servera vinet fick vi göra själva. Kaffet glömdes bort etc. Aldrig mer värt ett besök. Skärpning!
2008-11-10
Resande
Vi återkommer igen, o igen, o igen.....Barn och barnbarns favoritställe!! Det säger ALLT ! Om Alla i hela släkten kan tycka om maten på en enda restaurang då är det fantastiskt, dessutom återvända till samma ställe!! är lyckan gjord! Favorit till födelsedagar och det blir många gånger!!Mer behöver inte sägas......
2008-11-04
SW
Mycket god thaimat, med många rätter - bra och snabb service - som ger en härlig känsla av det Thailand köket (förutom värmen, förstås). Värt många besök utan att kännas 'uttjatad'. Rekommenderas varmt !!
2008-11-03
Offsider
Helt klart en av Stockholmsområdets absolut bästa Thaiställen. Spöar med lätthet Orkidé vid medis då maten är minst lika god men betydligt billigare, får dock stryka på foten i jämförelse med Koh Phangan då stämningen ligger efter. Men här smakar maten som den ska göra, som den gör i Thailand. Servicen är bra och man blir alltid trevligt bemött, priserna är anpassade efter mellanstora och små plånböcker.
2008-05-30
LL
Bra råvaror, genuin kryddning och trevlig personal. Kanske lite dyrt, men det är det värt. Min favoritthai i Stockholm med omnejd.
2007-03-03
Anders F
Mycket bra mat och trevlig personal Kommer åter till detta ställa ofta..

Har både hämtat mat och ätit på stället. Vettiga priser och god mat. Bästa thaien i Solna.