2009-06-09
Anders
När inte tapeten som jag sökte fanns inne så ringde han runt till sina kollegor och frågade.
2008-12-18
Grymt bra service hjälper till med allt =P
2008-08-21
Excellent
Allt Barbro säger stämmer för mig också. Jag lyckades med renoveringen, tapetseringen och färgerna tack vare den här utmärkta affären med sin kunniga personal. Man blir glad av sådan här proffsighet.
2007-05-15
Barbro
Jag är en glad hemmafixare och har de senaste tio åren renoverat ytskikten i två lägenheter i Farsta samt en sommarstuga. Har alltid kunnat fråga in i detalj hur jag ska gå till väga och de som jobbar har med tålamod och intresse svarat på alla mina frågor. Hur underarbetet ska göras , om olika typer av färger till olika material och hur jag ska få bästa slutresultatet. När jag följt deras råd har resultatet blivit jättebra och färgen sitter kvar år efter år. Innan jag kommit till betalning brukar de fråga om jag har de grejer hemma som också behövs. Det kan vara penselrengöring och annat som är irriterande att komma på efter stängningsdags att man glömt. Kan rekommendera alla som behöver råd inför jobbet att gå dit.
Mina föräldrar har använt Farsta Färg när de behövde tapeter/färg så när jag flyttade gick jag oxå hit. Personalen är otroligt kunnig, hjälpsam och serviceminded. Jag rekomenderar dem till alla som behöver färg/tapet butik.