Staffanstorps Gästis

Omdömen om Staffanstorps Gästis

2012-01-27

Erik

Mycket bra!

Jag äter ofta på Gästis och kan varmt rekommendera dem! Mycket god mat!

2011-08-29

john & karin

Cateringuppdrag ? proffsigt och mycket gott

Vi anlitade staffanstorps gästis för att fixa mat och personal till vårt bröllop med ett 70-tal gäster. Dom var verkligen proffesionella och hade full koll på allt. De engagerade sig och hjälpte till med stort och smått som annars lätt glöms bort, också sådant som egentligen inte var deras ansvar. Maten var riktigt bra och många av våra gäster tyckte att det som serverades var det bästa de ätit på bröllopsmiddag. De fixar också goda bröllopstårtor =)

2011-09-13

Tack så mycket! Det glädjer oss att ni uppskattar vår service, maten och de goda tårtorna

2011-08-10

Håkan

Kanon

Jag har ätit på gästis många gånger och tycker alltid maten är lika god, och så mysig uteserveringen i trädgården är.

2011-09-13

Tack så mycket! Ja visst är uteserveringen i parken underbar och lite av en dold skatt där på baksidan! Härlig både på lunchen och vid fester och arrangemang.

2011-07-27

Familjen Jönsson

Vad har hänt med maten på Gästis?

Skagensmörgås på Gästis vis, det lät gott och hade stora förväntningar med tanke på all den goda mat vi har ätit där fram till konkursen. Trodde personalen var kvar, men definitivt inte kocken. En polarkaka med en driva sallad och en röra med små, torra, salta burkräkor. Två äggklyftor, tomat med blomfästet kvar och en liten klick av någon knallröd rom. Hade vi inte sett att det var räkor, hade vi inte gissat det. Det var inte mycket som var rätt på den här Skagenmackan här inte. Aldrig mer Staffanstorps Gästis nu när maten är sämre än på en vägkrog längs E6.

2011-09-13

Vi beklagar att du haft en dålig upplevelse hos oss och önskar att du hade framfört detta under kvällens lopp så vi hade kunnat lösa problemet. Men ge dig till känna nästa gång du kommer till oss så bjuder vi på en dessert efter maten

2011-07-27

Johan

En katastrof!

Åt från "Allsångsmenyn" och detta var skrämmande dåligt. Hamburgare på Gästis vis, menyns dyraste rätt 155:- för en helt vanlig gatuköksburgare. Baconchipsen som skulle vara där, var de enda som lös den kvällen. Med sin frånvaro. Riktigt dålig hamburgare. Har ätit där riktigt många gånger innan och maten har varit fantastiskt god. Personalen var dock trevlig.

2011-09-13

Det är alltid viktigt med feedback från våra gäster. Tråkigt att din upplevelse den här gången inte blev lika positiv som tidigare gånger. Det är alltid bäst att direkt ta upp ev missnöje med personalen när man är på plats och kan rätta till misstaget. Men hör av dig när du är hos oss nästa gång och äter så bjuder vi på något lite gott.

2011-05-22

Nöjd kund

Mycket nöjd!

Trevlig restaurang med riktigt god mat och bra service! Kan varmt rekommendera uteserveringen!

2011-06-13

Det är glädjande att höra för oss som driver verksamheten.

2011-02-09

Nils

Mums

Underbar mat, bra personal, trevlig miljö, bra priser bättre kan det inte bli!

2010-12-12

Bosse o Majsan

En trevlig eftermiddag med ett gott julbord

En god service i en trevlig miljö. God mat ! Tack !
Minus: musiken saknades

2010-10-18

RJ

Alltid lika gott

Än en gång har jag och familjen varit på Gästis och njutit av fantastisk mat, lugn och behaglig miljö och mycket trevlig personal. Det kan inte bli bättre än så här.

2010-10-08

LW

Nöjd

Jag har varit där och ätit middag ett antal gånger (9 gånger). Maten håller en hög nivå speciellt i förhållande till det pris man betalar. Sedan finns det alltid detaljer som kan bli bättre. Jag kommer mer än gärna gå dit igen.

2010-06-14

Fam Mars/Klågerup

Studentbuffé !

Vår son tog studenten 10 juni och vi bad Staffanstorps Gästis om hjälp. Detta ångrade vi inte! Vilken mat, vilken service och en krögare som lyssnade på våra önskemål och kom med goda tips!
Jag kan varmt rekommendera Mikael/Staffanstorps Gästis.
Ett varm Tack till en lyckad student!!

2010-07-13

Hej
Vi bockar för detta
från Krögaren och personalen

2010-05-05

Lisa

Underbart god mat men lite mat

Jag åt en mycket god pasta rätt med ett halvt litet kycklingbröst. Tur att jag inte var jättehungrig. Lunchen var inte riktigt värt sitt pris eftersom det var ett halvt kycklingbröst på toppen såg det lite sniket ut. Snyggt renoverade lokaler och mycket snyggt utvändigt.

2010-05-20

Hej Gäst
Nästa gång du kommer och känner att det var lite mat så är det bara att säga till, alla ska bli mätta och vi äter olika, så alla gäster som inte blev mätta eller man är sugen på lite mera var inte blyga att säga till, tvärtom så är det roligt med dialog och feedback med kunder.
Från Krögaren Mikael Börjesson

2010-02-11

L

hade höga förväntningar!

fick fryst förrätt och då var jag inte den ända i sällskapet som fick det! borde man inte få för det priset!så lite besviken! men inredningen var ju fin!

2010-02-27

Hej Gäst,

Vi följer alla kommentarer som kommer om Gästis i Staffanstorp på nätet och även de kommentarer som kommer till oss via gästen själv. Utifrån dessa så förbättrar vi hela tiden verksamheten så att den motsvarar Gästens förväntningar.

Vi är dock mycket förundrade över just din kommentar och känner att vi vill bemöta den.
Vi kan inte erinra oss att vi serverat någon förrätt som kommer från frysen nu, inte heller de senaste månaderna.

Vi skulle därför gärna vilja att du hör av dig till oss direkt och berättar om när du besökte oss och vad du åt. Det är enda sättet för oss att förstå vad som har hänt.

Vänligen
Mikael Börjesson
Krögare

2010-02-05

Malin W

Nöjd, åter igen

Nu har jag varit på gästis tre gånger sedan öppnandet och jag måste säga att jag är lika nöjd varje gång. Har blivit vänligt och proffsigt bemött av personalen och maten har varit perfekt varje gång. Att ha fått ett sådant ställe i Staffanstorp är verkligen ett lyft. Fortsätt med ert fina arbete!

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger