Långebrogrillen

Kategori: Kiosker, gatukök

Omdömen om Långebrogrillen

2011-09-13

Nej!

Det tog 25 minuter att få en hamburgare med pommes. Inte okej. Det var inte ens mycket folk där! Kommer aldrig att äta här igen!

2011-07-30

Nej!

Inget jag kan rekomendera precis! Tog lång tid att få maten. Vissa av oss fick kall mat! Ner gånget ställe. Kommer inte tillbaka hit igen!

2011-05-25

marie

drygt...

inget vidare bra ställe...dyr mat, tar lång tid att få maten...smakar inget speciellt...tråkigt ställe med gammal trist inredning.

2011-03-24

Gottttttt!!!!!

Kan bara rekomendera ALLA att gå hit. Mycket trevligt ställe!! God mat får man oxå! Tack till den trevliga personalen!!! Jag kommer igen! TACK FÖR NI FINNS!!!!!

2010-10-11

stamgäst

Kan mycket väl rekomendera detta ställe, varm mat, och framförallt inte micra mat, personalen trevlig och med på lite spex all ära till er, även till ägaren nilla du tar väl hand om din personal

2010-09-19

Therese

Mmmmm

Hit ska ni gå om ni vill ha ny lagad mat! Ingen micromat som på BK el McD. Mycket goda burgare och stipps!! Tack till personalen!

2010-08-14

WOW!!!

Jätte god mat! Värt att vänta dom få minuterna på varm mat! Grillade burgare som inte har värmts en gång till. Tack

2010-08-14

En nöjd kund!

En som ätit där!

Mycket bra mat! Framför allt den varierade dagensmenyn på vardagarna! Trevlig personal oxå! Tack för god service! Jag återkommer det är ett som är säkert! TACK

2010-06-14

varit på besök

Mycket bra mat, nylagad. Får vänta men det är det värt. Jag kommer tillbaka

2010-06-12

Lilla jag

Nöjd!

Mycket nöjd med service och mat! Trevlig personal, rekomenderar detta!

2010-06-02

Mer än nöjd kund!

WOW!!

Mycket god mat! Trevlig personal! Fräsch lokal. Och ett pluss att man kan välja att sitta i ett "ute rum" eller uteservering. Tack ska ni ha flickor!! Jag kommer tillbaka.

2010-06-01

En som vet!

Klart bäst i Skåne!!

Detta ställe kan jag VARMT rekomendera!! Här får du nylagad mat och mycket god service. Varma hamburgare som INTE är mickrade. Mycket mycket god mat! Och framför allt SÅÅÅ trevlig och glad personal. Tack till personalen!! Jag kommer tillbaka det kan jag garantera!!

2010-04-14

Sandra

Fy för!

Skabbigt och otrevig personal! Maten smakar inget vidare. Till och med Macdonalds är godare å de säger mycket! Nej detta stället kan ni skippa om ni ska käka i Kristianstad. Väldigt ofräsch och personal som bara står å snackar!

Restaurnager, caféer och Pubar
R1000978;Kiosker, gatukök