Omdömen om IC Repair
2012-03-23
Peter
Jag blev överlycklig att IC kunde
reparera logik kortet (som inte ens var
i en dator)!
IC förefaller ha stor och bred kunskap.
Att få en kostnadsfri prisuppgift före
reparation är oslagbart!
Tjänsten var ABSOLUT prisvärd?
Deras service är jätte bra.
Jag rekommenderar nu IC Repair
till vänner och hade önskat att jag
känt till firman tidigare!
2012-03-13
Thomas
Lämnade min Laptop för trasigt grafikkort.Kunde inte få bättre service än den från IC Repair.Snabbt,billigt och väldigt trevligt bemötande.
Mitt första val i framtiden om något annat skulle hända med Laptopen och rekommenderas starkt!
Fem stjärnor från mig.
2012-03-03
Jag skickade in min iPhone på reparation och jag är väldigt nöjd med IC Repair's service! Jag kan inte hitta något att klaga på, så jag ger fem i betyg åt IC Repair!
2012-03-01
Michael
Jag skickade in min iPhone på reparation och jag är helnöjd! Dom är snabba, trevliga och dom är billiga. IC Repair är definitivt mitt förstahandsval!
2012-02-29
Johan
Kommer ALDRIG att lämna min dator någon annanstans.Mycket bra service, kunnighet och de var snabba på att fixa min trasiga laptop, OCH det var billigt! Man kände sig väl bemött.
Rekommenderar dem till alla mina vänner!
De är verkligen mitt första val när det gäller reparationer.
Mvh Johan
2012-02-13
Erik Larsson
Det här var nog den bästa service/reparation jag varit med om!! IC Repair fixade min Macbook på nolltid. Logikkortet var sönder och det skulle kosta mig 8000kr hos Apple. Dom reparerade datorn till en bråkdel av det priset! Datorn fungerar nu perfekt och jag fick 90dagars garanti!
Supernöjd, rekommenderas verkligen!!

Suverän och snabb service. Bra priser och mycket servicemindad personal. Jag är jättenöjd och vet vart jag ska vända mig när det blir dags igen.