Omdömen om Europa Super Service
2012-05-16
Cattarina
Oerhört proffsig och trevlig personal! Det är verkligen skinande rent här nu, tack för det Europa Super Service!
2012-05-14
Jim
Fick en offert på flyttstäd. När fakturan kom var priset plötsligt ett annat. Överklagade fakturan som han dock skickade till Kronofogden. När jag ringde honom för att fråga vad som händer skrek han åt mig och lade på. Mycket illa!
Om du har en synpunkt på räkningen så ska du inom tio dagar ge den till oss, så vi kan titta på vad som är fel! I detta fall finns inget fel, offerten som du fått, har vi följt till punkt och pricka. Du kan ju inte vänta i över två månader med att höra av dig! Men om du behöver mer städhjälp, så vet du vart du får proffshjälp! Ha de bra!
2012-05-12
Tomas
Tack Europa Super Service! Ni utför ett mycket bra arbete, roligt att komma hem till ett välstädat hus!
2012-05-10
jenett
Supernöjd!
Jag anlitade Europa super service:s för städning och det fungerade utmärkt. Arbetet var bra utfört och de var väldigt flexibla och kunde ställa upp med kort varsel till ett bra pris.
2012-05-10
Gina Andersen
Tack för bra service
Min familj anlitar hemkomplett för städning varje vecka och vi är mer än nöjda med jadid
2012-05-06
Gun-Inger
Kul o komma hem, då städningen ger påtagligt och väl synligt resultat, hemmet skiner rent.
2012-04-14
sara
Vilka grabbar!
Mycket Snabb & väldigt profesionalle
2012-03-31
Nina
Tack för städningen, min mamma var mycket mycket nöjd med resultatet!
2012-03-14
anna persson
Flyttstädning.
Storartat rent och fräscht.
Kvalitet!
Mycket positiva o noggranna. Jag kommer rekommendera dem för mina vänner o anlita dem själv igen när behov uppstår!!