Europa Super Service

2012-05-16

Alex Andersen

flyttstädning

Kvalitet!
Mycket positiva o noggranna. Jag kommer rekommendera dem för mina vänner o anlita dem själv igen när behov uppstår!!

2012-05-16

Cattarina

Företagsstädning

Oerhört proffsig och trevlig personal! Det är verkligen skinande rent här nu, tack för det Europa Super Service!

2012-05-14

Jim

Lurad

Fick en offert på flyttstäd. När fakturan kom var priset plötsligt ett annat. Överklagade fakturan som han dock skickade till Kronofogden. När jag ringde honom för att fråga vad som händer skrek han åt mig och lade på. Mycket illa!

Svar från Europa Super Service
2012-05-15

Om du har en synpunkt på räkningen så ska du inom tio dagar ge den till oss, så vi kan titta på vad som är fel! I detta fall finns inget fel, offerten som du fått, har vi följt till punkt och pricka. Du kan ju inte vänta i över två månader med att höra av dig! Men om du behöver mer städhjälp, så vet du vart du får proffshjälp! Ha de bra!

2012-05-12

Tomas

Hemstädning

Tack Europa Super Service! Ni utför ett mycket bra arbete, roligt att komma hem till ett välstädat hus!

2012-05-10

jenett

Flyttstädning

Supernöjd!
Jag anlitade Europa super service:s för städning och det fungerade utmärkt. Arbetet var bra utfört och de var väldigt flexibla och kunde ställa upp med kort varsel till ett bra pris.

2012-05-10

Gina Andersen

Hemstädning

Tack för bra service
Min familj anlitar hemkomplett för städning varje vecka och vi är mer än nöjda med jadid

2012-05-08

Birgit Molin

Snabb och effektiv. Rent och snyggt.

2012-05-06

Gun-Inger

veckostädning

Kul o komma hem, då städningen ger påtagligt och väl synligt resultat, hemmet skiner rent.

2012-04-14

sara

Hemmstädning

Vilka grabbar!
Mycket Snabb & väldigt profesionalle

2012-03-31

Nina

Flyttstädning

Tack för städningen, min mamma var mycket mycket nöjd med resultatet!

2012-03-14

anna persson

Flyttstädning.

Flyttstädning.
Storartat rent och fräscht.

2012-02-28

Kicki

Snabb, noggrann och glad.

2012-02-23

mattias

effektiv

2012-02-09

la spetzia sundsvall

mycket trevlig personaloch service mycket professionell

2012-02-08

hakima

europa super service är bäst städfirma

Hus och hem
R1001363;Städservice