Skönhetssalongen Glam & Shine

Omdömen om Skönhetssalongen Glam & Shine

2012-05-27

Love

Blåst

Lyssna på kunden . Ville bli blond men det första min vän sa var att du är mörkare än när innan. Köpte via lokaldealen och fick betala extra för att få ljusa slingor trots att dealens värde var 1700 enligt deras egen beskrivning. Frisören pratade till 99% om sig själv vilket är ett kardinalfel. Hade knappt balsam eller inpackning i håret så när hon började kamma efter tvätt fastnade kammen flera gånger. Avslutningsvis blåste hon mitt lockiga hår för mycket så det såg alldeles frissigt ut och när jag frågade om det fanns något som höll i hop lockarna fick hon gå och fråga ägaren om hon fick ta något. Värde 1700?!?! bullshit . De är med i alla deals och lurar folk att tro att det är värt mer. Fått gå till en annan frisör för att ta bort min utväxt vilket var en anledning till mitt besök utöver att hitta en ny frisör då min bytt jobb. Håller med om det där med hår på golvet.. Satt och tittade på det flera gånger. Jo, en sak till! När jag satt och skulle tvätta håret säger ägarinnan att hon ska skölja håret på sin kund så jag får flytta på mig tills hon är klar. Hade jag lägre prio än hennes kund? Nä, kommer ALDRIG mer gå dit . Tragiskt..

2012-05-16

Nikki

2 nöjda par

Vi är två tjejer med respektive som vart hos Ella och klippt slingat och stylat vårt hår. Guuuuud va nöjda vi är. Vi kommer absolut alltid att återkomma. Du är bäst!! Tusen tack!!

2012-04-22

Madeleine V

Världens mest nöjda Brudpar

Brukar gå hos Ella ca 1 ggr i månaden och fixa och dona med lite allt möjligt, är alltid lika nöjd.
Men nu så har jag gift mig. Både jag och min man var hos Ella på den stora dagen, han klippte sig och fick en fin frisyr samt trimma och forma "skägget".
Jag hade då bokat tid för uppsättning, make-up och styling. Vi och speciellt JAG var SUPER NÖJD med resultatet. Vi har tagit massvis med bilder som skall lämnas till Ella så hon kan få upp på hemsidan.

Tack snälla Ella för att du fick mig att känna mig som en princessa.

2012-04-22

Susanne

Ansiktsbehandling, hårborttagning, klippning

Håller absolut med Pia S i allt hon skriver nedan!!!
Jag upptäckte salongen genom Let's deal. Det var en ansiktsbehandling. Besöket följdes av flera behandlingar och tack vare Ellas stora kunskap blev resultatet fantastiskt.
Har även gjort hårborttagningar hos Ella och även här är jag fantastisk nöjd. När det gäller klipp och färg är jag även där en väldigt nöjd kund.
Jag kan varmt rekommendera salongen.

2012-02-09

Pia S Pia S

Hår-, hud- och nagelvård!

Är alltid lika nöjd när jag kommer från, Ella! Hon fixar allt vad som har med skönhet att göra. Grymt att slippa gå till flera olika salonger. Här finns allt under samma tak!

2012-01-19

Eva H

Klippning

Fantastikt nöjd med denna salong, har nu blivit stamkund där! Klipper mig hos Ella, supernöjd, sedan fixar hon ögonbrynen varje gång också, verkligen proffsigt utfört.

2012-01-17

Mari

Grymt

Duktiga och kunninga frisörer.
Blev super nöjd efter mitt besök.
Rekomenderas varmt till alla.

2012-01-08

Anna Johnsson

Tummen upp för glam and shine

Har precis flyttat till Göteborg och blev rekommenderad att gå till Anella som jobbar på salongen. Hon gjorde ett grymt bra jobb och gav mig det lilla extra som man oftast önskar sig när man går till frisören. Starka rekommendationer!!

2011-12-16

Helena

Bästa salongen i stan

Fin salong, trevliga och duktiga frisörer. väldigt bra bemötande

2011-12-08

Matilda

Helt klart bäst

Alltid lika nöjd när jag kommer därifrån!
Rekommenderar salong Glam&Shine om ni vill vara fina i håret och ögonbryn.
Ella är bäst på att forma ögonbryn.

2011-12-03

Jossan

Perfekt

Jag blev jätte nöjd med min klippning, kände att frisören förstod mig jätte bra och lyssnade på mina idéer.

2011-12-01

Johanna nilsson

vad glad jag blev

Besökte salong Glam and Shine för första gången, blev Jätte FIIIIIN i håret. Jag är jätte nöjd. Det var proffsigt jobb och man känner sig mycket välkommen.

2011-12-01

Carolina

Super nöjd

Bästa salongen och Ella är enormt skicklig på att se viklken frisyr, färg man passar i . Fick jätte fina ögonbryn med.

Lena Andersson

Fick jätte fina slingor

För första gången fick jätte fina mörka och ljusa slingor.
Riktigt proffsigt jobb
Tack Ella

Marie

Väldigt BRA Salong

Fin Salong och trevliga frisörer. väldigt bra upplevelse. Jag var för första gången hos de och jag har bokat 2 tider framåt. väldigt nöjd med håret.

Nina

Jätte Nöjd

Tack för fina slingor, Naglar och avslappnande ansiktsbehandling.

2011-11-22

Jenny

Fiasko...

Frisören: "Hur mycket skall jag ta?"
Jag: "En cm ca blir bra."
Frisören: "Okej...klipp klipp klipp...Gud vilket slitet hår du har!...bla bla bla...Den där färgen är alldeles för röd för dig!...klipp klipp klipp...*ogillande min*...Får jag platta håret?"
Jag: "Nej!" (Har mycket lockar och självfall.)
Tre cm senare.
Frisören: "Visst blev det snyggt?!"
Jag: "Mmmm....."
Reser mig för att gå och inser då att hon tydligt blev dödligt förolämpad av att jag 1: vågar komma in till hennes salong med slitet hår och 2: inte låter henne klippa av det slitna. Då bestämde hon sig tydligen för att hämnas genom att ta saken i egna händer och klippa av allt det slitna och dessutom tunna ut topparna, samt förolämpa mig tillbaka. Jag förstår aldrig frågan "Varför klipper du dig själv istället för hos en frisör?" Jag vill inte ha förmaningar om mitt hår, höra att det ser ut som en risbuske eller försök till övertalning att jag ska köpa dyra produkter när jag betalar någon annan att klippa mitt hår.

Skall det vara så svårt att lyssna på kunden?

2011-11-20

Letsdealklippning nr 2

Helt annan femma denna gången! blev jättenöjd förra gången på samma salong men med en annan frisör. Nu var det hafsigt och så ogillar jag när frisören påpekar skötseln av mitt hår och ska sälja in produkter! Nej, det var nog sista gången!

Svar från Skönhetssalongen Glam & Shine
2011-11-23

Synd att du blev missnöjd, personalen vill bara hjälpa kunderna till att få bättre och friskare hår, så därför de ger råd och vissa produkter som passar bäst till ditt hår. jätte många kunder som är tacksamma för råd som de får.
Det hade varit bra om du kunde ringa oss och berätta till oss om ditt upplevelse för utvecklingssyfte.

Salong Glam&Shine

2011-10-14

Sarah

Bäst!

Wow är allt jag har att säga, blev rekomenderad av min vännina att besöka Ella på Glam & Shine.
Jag bokade en ansiktsbehandling och avslutade med plock och färg av fransar och bryn!
TACK snälla rara Ella, jag kommer ALDRIG mer besöka någon annan skönhetssalong!
Jag är så nöjd med resultatet.
Vi ses!

2011-10-14

Sanna

Glam & Shine

Det är nu 4 gången jag är på skönhetssalong glam & shine och jag är supernöjd både med håret och ansiktsbehandlingara!
Alla är så hjärtliga och stämningen är avslappnande.
Rekomenderas varmt!

2011-10-11

Anna Andersson

Ojojojoj, vilket jävla skämt!

Till att börja med vill jag påpeka att jag inte är petig med detta med frisyrer, jag klipper mig gärna själv och går efter filosofin att det växer ut tillslut. Men detta tog priset. Känslan var bara rakt igenom oproffsig och hade jag inte betalat i förväg(via letsdeal) hade jag gått redan efter tvätten.
Det första som mötte mig var hår, överallt, högar av hår var sopade mot väggarna istället för uppskyfflade och kastade. Detta var dessutom på morgonen vilket fick mig att undra när de egentligen städade senast. Vidare blev jag genast ivägskickad till vad jag senare fick veta var en elev som skulle tvätta mitt hår, utbildningsyftet med praktiken tycks ha uteblivit då "frisören" genast gick iväg och gjorde annat istället för att stötta och hjälpa eleven och bevaka så denne inte fyllde mina öron med vatten. När väl klippningen kom igång kändes det som att VM i klippa-fort var i stan, jag såg genast med blotta ögat hur ojämna längderna blev, något hon själv inte noterade. efter att ha spenderat hela klippningen med allt mitt hår i ansiktet, över ögonen fönades håret i samma stil, med HELA min frisyr i ansiktet, inte lite av håret, hela håret. När föningen var klar blev de till att påpeka hur frissigt mitt (Mycket smålockiga) såg ut och att jag minsann måste lära mig ta hand om det om jag vill ha fint hår(lätt att säga om man har tjockt och kraftigt hår). Slutligen skulle håret stylas rakt(efter som det var så exotiskt för lilla lockiga mig) och detta gjordes utan värmeskydd,

2011-10-05

E A

Jätte bra frisörer

Jätte bra frisörar som kan yrket.

2011-08-05

Micke

Fick en tid snabbt, och blev jättefin i håret.

2011-07-04

Kanonbra upplevelser

Har klippt mig hos dom under 2 år och alltid blivit mycket trevligt bemött och väldigt nöjd med resultatet varje gång

SB

2011-07-03

Josse

Super nöjd

Vänliga frisörer som gav mej den finaste frisyren jag någonsin haft

2011-06-04

S

Min värsta frisörupplevelse.

Allt var katastrof. Don't go there - det är allt jag har att säga.

2011-02-25

Arg o ledsen!

Tråkigt

Hade bokat en massagebehandling via Groupon och uppgivit de koder som angetts.När jag skulle få massagen var massören sjuk och jag fick boka om. När jag äntligen skulle få min massage så uppgavs att denna dealen hade gått ut och att de koder som jag uppgav vid bokningen inte dög.Givetvis fick jag ingen behandling och ägaren? beklagade sej hur synd det var om henne som skulle förlora så mycket på mej om jag fick min behandling.Att jag förlorade pengar och förtroende brydde hon sej inte ett dyft om Aldrig hit mer!!

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård