HårAkuten i Nyköping AB

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om HårAkuten i Nyköping AB

2012-01-31

Besviken

Gick hem och var både ledsen och arg!!!

Hon klippte för mycket, 2 cm vart 7 cm
Färgade en färg jag inte ville ha. Bad om ljusbrun, fick MÖRK/röd brun.
Dyrt, nonchalant, gjorde som hon själv tyckte, lyssnade inte alls på mig och mitt önskemål, gick tillbaks och bad om hjälp, fick ingen hjälp, fick till svar att det fanns inget att göra, HON tyckte det var fint ? OK ?
Men jag är faktiskt myndig och vet själv vad jag bad om och visade på en bild hur ljust jag ville ha. Kom hem och hade färg i hela pannan och tinningarna och dessutom var färgen svart/mörk brun med rött/orange skimmer. Inte i närheten av vad jag bett om. Gick dit 2 gånger i hopp om någon slags hjälp. Men INGENTING fick jag ingen hjälp, ingen förståelse att hon gjort fel, inga pengar tillbaks. SÅ NEJ tack aldrig sätter jag min fot där igen.

2011-12-13

Linn

ALLTID NÖJD

Jag har klippt mig hos ett gäng frisörer där jag kommit med ett förslag som dem helt och fullt ignorerat. Det må vara dyrt på hårakuten, men jag går dit för jag vet att jag alltid kommer nöjd därifrån. Dem är trevliga, superduktiga och lyssnar på kunden. Är man missnöjd kanske man ska tänka efter själv hur man förklarat vad man vill ha? Och man kan säga till om man inte är nöjd, om man vill att dem ska klippa upp mer eller inte. Man får inte sitta tyst och sen klaga på hårfrisören.

2010-11-18

Njaaa

Blev inte allt för nöjd och dessutom galet dyrt. Personalen kändes också väldigt konstlad oh ganska tråkig.
Plus för de goda gratis godisarna dock.

2010-11-02

missnöjd x 1000

Hårakuten

Jag fick mitt långa, fina hår förstört. (Det tog fyra år att spara ut mitt obehandlade hår.) Jag blev efter besöket nödgad att klippa av håret och färga om det hemma och nu väntar jag på att det ska växa ut igen. Jag ogillar det moraliskt tvivelaktiga faktum att kunden tvingas betala en stor summa pengar för en tjänst som enbart påverkar kunden negativt. Detta gäller en av frisörerna vid Hårakuten. Där finns även frisörer som är väldigt kompetenta. Synd att salongen inte har samma höga krav på alla sina frisörer. I praktiken är det salongens goda rykte som ryker. Vidare undrar jag vad man har för policy frisörer emellan. Jag såg hur andra frisörer under tystnad beskådade hur mitt hår blev förstört. Det är av min åsikt att det, vid ett sådant tillfälle är lämpligt att ta kollegan åt sidan för att ge denne råd eller - i den bästa av världar - underrätta kunden om vad som pågår så att denne kan välja att avbryta behandlingen. Det är ett tips inför framtiden.

2010-03-09

Superpersonal

Alltid nöjd när jag går därifrån, super gullig personal, och dom kan sin sax:-)

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård