Zen Sushi & Tea

Omdömen om Zen Sushi & Tea

2012-02-29

Z

nöjd

God sushi.Stora bitar fisk och bra att man kunde bestämma innehållet på beställningen.

2011-11-12

Seve

Va fan händer?

Kvaliten varierar otroligt nycket! Brukade vara bäst, personalen är riktiga tomtar med dålig service. Besviken...

2011-06-27

Anders H Anders H

Medelmåttigt

Sushin var medelmåttlig, haft bättre haft sämre. Personal som var rörig och stundvis jobbig för besökande. Ytan för gäster vilt mixad med väntande kunder, Kan som bäst säga medelmåttlig upplevelse att gå hit. Tror inte jag blir stamkund.

2011-06-13

sarajessica

Inte toppenbra precis.

Helt ok sushi till helt ok priser men vilka nötter de har i kassan. En tjej skrek över hela restaurangen för att ta reda på vad någon beställt och svor även högt bakom kassan. Mycket folk när vi var där och de som väntade på take away satte sig vid ätande gästers bord, de borde dela upp det bättre.

2011-03-19

Åke

Schysst ställe

De gör god sushi utan krusiduller. Fräsch mat och bra bemötande. Handlar helst härifrån i Lund, har provat några, men ärligt talat inte alla sushi-restauranger i Lund.

2011-01-27

Före detta stammis

Väldigt Missnöjd

Helt seriöst, ni brukade vara bästa Sushin i södra Sverige, vad har ni blivit? Snorkig service och väldigt varierande kvalitet. Skärpning!

2010-08-09

stekpannan

Grymt

Lätt bäst i stan!

2010-03-21

Bättre förr

Gott i regel med dåligt skurna Maki rullar, ibland sitter de ihopa. Måste ibland, prime time ( jaja men endån), vänta ytterligare 20 min än de 30 de säger på telefon , för att få sin mat.

2010-02-23

Grymt

Enda stället i Skåne där rullarna faktiskt smakar som i Japan!

2010-02-08

Sanna

Riktigt gott!

God, smakri och fräsch sushi! Bästa stället i stan!

2010-02-07

Fredric

Dålig sushi.

Torrt ris och på tok för salt soya. Sushin smakade inte alls sushi utan bara ris & fisk.

Fler företag i Lund