Omdömen om Pizzeria Hawaii
Ivan Simic
En vacker dag tog jag min bil och gav mig i väg mot Hyltebruk för där hade jag hört att de fanns en Pizzeria som gör världens godaste pizzor. Första resan blev en katastrof !! Halvägs så dog min bil och jag fick berga den hem igen=(. Efter en vecka gav jag mig ut igen på jakt efter den godaste pizzan igen!! Dena gång kom jag ända fram =). När jag kom in på Hawaii så blev jag mycket bra bemött av personalen. Det är rent och fint allt i sin ordning... Jag fick lite smakprover först på kött och såser mmmm sååå gott!! JAg beställde in en Kebbab pizza. Precis lagom med sås och kött, super fin bakad i desas fina ugnar... Det var så gott så man smällde av!! JAg ropade jag har hittat den !! VÄRLDENS GODASTE PIZZA!!! Det var värt dom där 10 milen det vill jag lova =).. Rekomenderar starkt den pizzerian !!
habibti
ni borde lära halland göra pizzor ... godaste pizzorna jag ätit och bättre blir dem när jag ger bagaren fria händer ;)
2012-01-21
Gillar bemötandet och dom goda pizzorna hade man kunnat ge fler solar hade jag lätt gjort de
2011-10-09
Sara
Ni gör otroligt goa pizzor, och personalnen ni har alltid ett stort leende på läpparna och är alltid lika trevliga. :D ni får ett stort plus av mig
2011-10-09
Jonathan
Skulle jag själv får säga det så är de perfekt. Trevlig personal, väldigt god mat och du får verkligen vad du betalar för! Garanterat den bästa pizzerian som jag och många andra har provat!
2011-08-11
Falkenberg
Varje pizza man äter blir det bara godare och godare , plus ni som inte har testat deras pizza sallad måste fan göra det , den är så javla god
2010-09-05
min 7åriga dotter käkade deras Calzone när hon helt plötsligt säger.
:Dom som gjort denna pizzan är mycket duktiga.
hon brukar vara rätt kräsen så detta var första gången hon sagt så.
2010-07-07
Vesuvio med vitlöksås
lätt godaste pizzorna i världen :D å alltid riktigt mkt mat på dem :D
2010-07-05
Bra käk faktiskt men starksås är fan på egen risk så stark som den är.
annars kanon.
2010-07-04
BÄSTA PIZZA OCH BÄSTA KEBAB PÅ HYLTE :D
MYCKET TRÄVLIG PERSONAL
2009-04-29
matvrak
jätte god kebab o pizza ,stora portioner man blir garanterat mätt.
bästa pizzan i hylte
2009-04-28
bebbe
perssonalen är trevlig maten är jätte god.
kebaben är fantastisk i alla former.
BÄSTA PIZZAN I HYLTE TRO MIG
2008-04-25
RobbzoR
lätt bästa pizzerian i Hylte , kebab tallriken är nice x)

Ringde för att beställa hemkörning, efter att ha lagt på luren två gånger svarar någon på tredje försöket.
Otroligt stressat samtal, sa inte hur långt tid det skulle ta, eller vad det kostade. Ringer tillbaka för att personen la på luren i örat på mig efter att jag sa adressen. Då bemöts man av lika ignorant attityd.
Maten tar 1 timme och 40 minuter att få, och pizzan är totalt iskall och slabbig. Totalt värdelöst och bortkastade pengar.
För övrigt luras dom, på hemsidan står det hemkörning 10 kr men dom vill ha 15 kr och vägrar gå förrän dom får pengarna, akta er!
Broshan du har blandat ihop oss med en annan hawaii pizzeria det här är i hyltebruk inte halmstad:p plus att vi har inte ens hemkörning hehe så du får jätte gärna ta bort kommentaren och leta rätt på den pizzerian som har slarvat;)