Omdömen om Cleo Smycken
2009-03-05
lotta umeå
När jag åker till sundsvall så gör jag alltid ett besök på stans mysigaste butik, Cleo! Dom har jätte fina smycken och trevlig personal. Jag köpte ett smycke till min mamma och det blev jätte bra, tack vare hjälpen jag fick av den trevliga personalen och deras fina smycken. Hoppas butiken lever vidare i den mysiaga staden Sundsvall.
2009-03-05
lotta umeå
2007-09-18
Kräsen
På Cleo får man alltid hjälp, och det är bra hjälp! Personalen gör alltid sitt yttersta för att du ska hitta något som du blir nöjd med. De är glada och trevliga, precis så som en bra försäljare ska vara. Där finns alltid något fint och det är inte bara det vanliga utbudet, det som finns överallt, utan även mer sällsynta modeller. Olika prisklasser för olika tjocka plånböcker. Jättebra tycker jag!
Svårt som pappa att lyckas med presenter till tonårsdöttrar men tack vare Cleo har jag inte längre några problem. Mycket att välja på och smakråd om man vill, jag fastnade för Pandora-armband och har säkrat mig för lång tid framåt, massor av berlocker finns kvar att komplettera med.