Hilton Malmö City

Omdömen om Hilton Malmö City

2011-07-20

sandra sylvan

Vi kommer snart igen

2a gången vi bor här, första gången utan barn, nu med en 1,5 åring och vi kommer garanterat tillbaka. Stora luftiga fräscha rum och schysst gym högst upp men framför allt kanske världens bästa frukost och i frukostmatsalen enastående trevlig personal där inget tycktes vara jobbigt. De underlättade verkligen vår frukost, gav 1,5 åringen kritor och extra saker av det han tyckte om och var hur tillmötesgående som helst trots ibland lite konstiga beställningar till köket.
stort tack och på återseende

2011-05-11

Jätte fint hotell!!

2010-10-19

synd

Dålig service i restaurangen

Var på besök i restaurangen en lördag kväll då det inte fanns många gäster i restaurangen. Det fanns 5 anställda, 3 som gick ute på golvet och 2 i baren. Men mesta dels såg jag dem stå alla fem i baren. Dvs vi fick själva försöka få kontakt med dem för vad vi än önskade, bord, få beställa, betala etc. Och ingen av dem fick en att känna sig välkommen. Vi kommer inte tillbaka och det är första gången jag lämnat 0 kr i dricks!! Säger en hel del enligt mig själv. Synd på en annars ok miljö.

2010-09-24

karl