Hemveterinären

Kategori: Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande

Omdömen om Hemveterinären

2012-05-17

anna bernes

tålamod - fick tre skygga katte vaccinerede - gick nästan smärtfrit - även om Anna-karin verkligen fick jobba på det - kan bara ge de värmste rekommendationer

2011-12-07

Ulrika Förster

Kompetens som slår det mesta.

Jag känner mig väldigt trygg som djurägare sedan jag träffade Anna-Karin. Hon delar gärna med sig av sin breda kunskap och förklarar saker så man förstår. Jag har flera gånger förvånats över hur väl uppdaterad men nya produkter, mediciner och regler Anna-Karin är. Hon hänvisar kunden till rätt ställe om hon mot förmodan inte kan hjälpa husdjuret. Något jag personligen uppskattar enormt mycket. Djurens välbefinnande före prestige!

2010-03-22

Barnfamilj med kanin

Mycket bra ! Pedagogiskt för barnen

Vi hade besök av hemveterinären Anna-Karin eftersom vår dotters kanin haft problem med magen en längre tid. Hon förklarade och visade på ett bra pedagogiskt sätt under tiden hon undersökte kaninen. Vår dotter fick även lära sig hur man håller kaninen på bästa vis och hur man klipper klorna mm. Kaninen mår nu bättre tack vare "special-pellets". En mycket lugn veterinär som vi kan rekommendera!

2010-01-11

Jive

Fantastiskt kunnande och service!

Kan bara ge absoluta toppbetyg! Anlitar ingen annan efter haft besök. Prova!

R1002523;Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande

Fler veterinärer - leg.: privatpraktiserande i Limhamn