Kategori: Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Hemveterinären
2011-12-07
Ulrika Förster
Jag känner mig väldigt trygg som djurägare sedan jag träffade Anna-Karin. Hon delar gärna med sig av sin breda kunskap och förklarar saker så man förstår. Jag har flera gånger förvånats över hur väl uppdaterad men nya produkter, mediciner och regler Anna-Karin är. Hon hänvisar kunden till rätt ställe om hon mot förmodan inte kan hjälpa husdjuret. Något jag personligen uppskattar enormt mycket. Djurens välbefinnande före prestige!
2010-03-22
Barnfamilj med kanin
Vi hade besök av hemveterinären Anna-Karin eftersom vår dotters kanin haft problem med magen en längre tid. Hon förklarade och visade på ett bra pedagogiskt sätt under tiden hon undersökte kaninen. Vår dotter fick även lära sig hur man håller kaninen på bästa vis och hur man klipper klorna mm. Kaninen mår nu bättre tack vare "special-pellets". En mycket lugn veterinär som vi kan rekommendera!
2009-04-23
Karin
Jag har haft många djur genom åren, och därför träffat på en hel del veterinärer. men jag har aldrig mött en så lugn och empatisk veterinär som Anna-Karin. Tack vare henne kunde min katt somna in lugn och trygg i soffan hemma. Tack Anna-Karin för ditt stöd!
2009-02-22
Annika
Anna-Karin som jag anlitat löpande för att se till min gamla katt är förutom att vara en mycket engagerad och kunnig veterinär även väldigt empatisk. När det var dags för min katt att somna i fanns hon där inte bara som veterinär utan också som människa. Katten låg lugnt i mitt knä när hon fick sprutan och somnade in utan någon stress. Jag kommer säkert att skaffa mig och ny katt och tänker helt klart anlita Anna-Karin igen.
2008-12-02
Petra
Vi har anlitat Anna-Karin vid ett par tillfällen och är verkligen super nöjda.Första gången var när vår Rottweiler Ztich skar upp sin tass.Hon kom som en räddande ängel,var så otroligt duktig o engagerad.Tog sig verkligen den tid som det behövdes för att göra ett suveränt jobb.Och Ztich hade inga som helst problem m att hon undersökte honom mm.Kanon att man slipper sätta sig i bilen m sin hund,himla bra att hon kommer till en istället.Vi kommer bara anlita henne hädanefter,så jag kan varmt rekomendera henne.
2008-06-16
Nöjd Kund
En mycket bra och engagerad veterinär som hjälpte oss i en svår stund när vår hund gick bort.
2008-06-14
Shalini
Jag har anlitat Anna-Karin (Hemveterinären) i mer än 4 år. Jag har tyvärr haft extremt mkt kontakt med veterinärer & har en massa att jämföra med, inom Sverige och internationellt. Anna-Karin är den bästa veterinär jag haft! Hon tar sig tid, hon har ett otroligt tålamod, är prestigelös varm & professionell med stor empati för djur och djurägare. Hon är duktig och gör de bästa utredningar jag sett. Tvekar aldrig att göra det där lilla extra. Jag har aldrig träffat en veterinär som lägger så mycket tid på sina patienter och visar sådant engagemang som Anna-Karin gör. Dessutom är hon noga med att hålla utgifterna till ett minimum. Med Hemveterinären slipper jag stressa mina katter när de inte mår bra. Istället kommer Anna-Karin hem där allt är tryggt & lugnt. Mina katter Mimmi och Tjorven älskar Anna-Karin trots alla blodprov. Det är deras omdöme. Själv kan jag bara ge Hemveterinären mina allra bästa rekommendationer, och jag tror att alla som anlitat Anna-Karin tycker detsamma.
tålamod - fick tre skygga katte vaccinerede - gick nästan smärtfrit - även om Anna-karin verkligen fick jobba på det - kan bara ge de värmste rekommendationer