Omdömen om Kolla Däckservice AB
2012-04-12
Punkteringskillen
Åkte dit med en däck som fått punktering och dom gjorde alla möjliga tester va som kunde gjort punkteringen och hittade felet"en spik" fick ett beg däck som brötade som bara den,i övrigt så är servicen i världsklass,trevliga och snabba.
2012-04-11
TB
Har i stort sett alltid använt Kolla däck,dom är väldigt bra,har aldrig haft problem med skadade fälgar eller dyrligt.
2011-06-17
patrik olson
dom tog av ett par vinterdäck från mina fälgar och satte på ett par sommardäck.
När jag kom hem såg jag att när dom tagit av vinterdäcken hade dom skadat däckskanten på insidan så att väven kom fram och det kommer bli svårt att få det tätt nästa gång. Dom måste ha sett detta när dom tog av däcken då skadan är så stor och sedan lagt in dom i bilen utan att säga något det var fult gjort.
Kommer inte att använda dom igen.
2011-03-30
Micha
Bra service och bra priser. Har både köpt och bytt däck på Kolla däckservice. Funkar kanon fint.
2010-05-30
Daniel
Repade samtliga fälgar vid vinterförvaring och menade att fälgarna var såna vid inlämnandet trots tydliga repor med smuts i (med tanke på att de tvättar fälgarna vid inlämning). Efter MYCKET tjat så erkände de och skickade iväg fälgarna på lackering. Resultatet var felaktig färgnyans, mjuk lack och lackränder, dvs mina fälgar är så gott som förstörda. Anmärkningsvärt att en firma av denna sort ej tar sitt fulla ansvar vid såna här händelser. De är trevliga så länge pengarna går åt deras håll men med det bemötande jag fick vid denna incident så vill jag verkligen rekommendera att välja annan däckfirma.
Skulle kränga av vinterdäcken från fälgarna och sätta dit sommardäcken. Två av däcken var lite väl slitna och eftersom jag kör barn i bilen så ville dom inte låta mig köra runt så. Dom fixade snabbt fram två jättefina däck till kanonpris och satte på istället. Har använt Kolla Däckservice förut och kan bara rekommendera. Snabba, trevliga, hjälpsamma och idag helt fantastiska!